Corneliu & Marcela, o petrecere pe cinste, discursuri de suflet, miri îndrăgostiți, oameni potriviți, dansuri în aer liber, emoții sincere, cerul înstelat, vreme perfectă… deci o seară de neuitat

Acest cuplu a apelat la serviciile mele de Wedding-Planner prin recomandare, cu această ocazie țin să-i mulțumesc Mihaelei.

Conceptul și ideea evenimentului din start a fost - o nunta europeană. Și-au dorit ca totul să fie frumos și ușor. Așa că în ziua cu pricina toată lumea s-a relaxat și s-a bucurăt de atmosfera unei petreceri casual. 

De la prima discuție am știut locația potrivită pentru ei, aveam nevoie de o locație cu un peisaj frumos și cu multă intimitate - fără oameni în plus. Poiana Winery a fost soluția perfectă, cu priveliști uimitoare la natură, înconjurată de vii, struguri, miros de toamnă și mult spațiu pentru distracții.

Terasa deschisă, cu o arcă rotundă, decorată cu flori albe și multă verdeață, acestea au fost pregătite pentru ceremonia civilă și jurăminte. Aranjamentele florale, compozițiile de pe masă, papetărie, tortul miresei, au fost realizate de către DecorAvenue, absolut toate în aceleași nuanțe și stil. 
Pentru atmosfera petrecerii am selectat un DJ, Flavy Events a știut cum să facă ca să fie menținut pulsul potrivit al petrecerii întreaga seară. 

Pregătirile de nuntă

Nunta lui Cornel și a Marcelei a fost una dintre nuntile mele cu un proces degajat de organizare. A fost o nuntă personalizată, unde invitații se cunoșteau toți între ei și s-au distrat până dimineața.
Selecția prestatorilor de servicii a fost una ușoara, întâlniri foarte productive și pozitive, deci miri deloc capricioși.

Ziua nuntii
S-au distrat mult, au dansat bine sub cerul înstelat și sub reflectoarele luminilor artificiale. 
Logodnicul a venit la mireasă acasă cu pritenii lui, după au mers la cununia religioasă la Mănăstirea Căpriana!

Time managementul zilei a fost unul bine calculat, astfel încât toate locațiile importante au fost pe același traseu, apropo un avantaj enorm de a nu sta în ambuteiaje. 
Recomandarea mea pentru toate cuplurile este de a găsi timp pentru a sta în doi, doar ei doi. Această zi este destul de dificilă pentru mire și mireasă. Găsirea unui moment de intimitate și relaxare este mai mult ca necesar.

Timp alocat pentru ședința foto a fost suficient, mirii au reușit să-și ia și un moment de respiro, să savureze o cupă de șampanie rece până la începerea ceremoniei civile. Ceremonia a avut loc pe terasa restaurantului, după scenariul nunților americane!

Toți invitații au întâmpinat mireasa cu aplauze și emoții, după care a urmat oficializarea căsătorie, declarațiile de dragoste și mult așteptatul sărut în calitate de soț și soție, o ceremonie cu adevărat specială și semnificativă pentru amândoi.


Pentru divertisment, în prima parte a evenimentului, s-au savurat băuturi răcoritoare, cocktailuri, s-a ascultat muzică romantică, chillout, s-au făcut poze haioase, s-a socializat și s-a admirat un apus frumos.

Mâncarea a fost, de asemenea, o prioritate pentru acest cuplu, am avut mare grijă în crearea meniului corect.
Un element special a fost tăierea tortului lor pe platoul de dans afară, unde oaspeții avea în mîini artificii. 

O petrecere pe cinste, discursuri de suflet, miri îndrăgostiți, oameni potriviți, dansuri în aer liber, emoții sincere, cerul înstelat, vreme perfectă… deci o seară de neuitat!
Date: 06.09.2019 Wedding day 
Religios Wedding @Mănăstirea Căpriana 
Wedding Planner: Cristina Postolachi
Photography: Ruslan Boleac
Videography: Anatoly Markoch
Location/Restaurant: Poiana Winery 
Event Presenter: Flaviu Sandu
Music: Flavy DeeJay Events 
Decoration/Florals: DecorAvenue 
The Brides Bouquet: DecorAvenue 
Hair & Makeup: Polina Niculcea  
Mobile Bar 
Bride dress: FortunaSisters
Fotoshoot/hotel: Winery Poiana
Wedding cake: Delice d'Ange

Dacă şi tu îți dorești o altfel de nuntă, în afara tiparelor şi să fie una memorabilă, poţi să apelezi cu încredere la serviciile mele de wedding planner.
Hai să construim împreună un eveniment de vis!
Iubiți-vă.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.