Teodor&Victoria, o poveste de dragoste atât de sufletească

O mireasă atât de gingașă, firavă și caldă. O poveste de dragoste atât de sufletească.


Atitudinea acestui cuplu față de eveniment, a fost una specială.


Analitici, echilibrați, calculați, corecți, atenți la detalii și foarte siguri în ce își doresc și ce li se potrivește ca stil, bugete, anturaj, vestimentație și oameni. 


Din momentul în care am simțit cum își vizualizează ei nunta, lucrurile s-au conturat ușor. A fost o colaborare degajată, ușoară și foarte productivă. Au ținut cont de sfaturile și recomandările mele, respectiv  selecția prestatorilor a fost una foarte potrivită.


Locația evenimentului a fost un restaurant unde am reușit să combinăm două zone, cea de întîmpinare a oaspeților una degajată cu terasă și piscină, iar cea de petrecere una mai  clasică cu cristale și poduri înalte.Unul din momentele mele preferate e atunci când mireasa apare la braț alături de tatăl său, atunci când toți invitații sunt prezenți, pentru că emoțiile, aplauzele, lacrimile de fericire  nu se lasă mult așteptate.


Ei au savurat din plin această zi fără multă grabă, nu prea încărcată, fără multe tradiții însă cu multă distracție, muzică bună și momente frumoase.


Am construit împreună amintiri pentru o  viață, a fost o plăcere să muncesc pentru evenimentul lor.“ Mulțumim frumos Cristina Postolachi pentru implicarea și profesionalismul tău. Ai fost un adevărat sprijin pentru noi. Suntem recunoscători pentru fiecare sfat și munca depusă de tine! Fie ca toate evenimentele organizate de tine să decurgă atît de frumos ca al nostru!!!”

                                                                                                                                    (Mireasa)


Date: 04.08.2019 Wedding day  
Wedding Planner: Cristina Postolachi
Photography: Iulius photographer
Videography: Memento
Location/Restaurant: GioWine 
Event Presenter: Sandu Scobioala
Music: Dj Tor 
Folk music: Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii
Decoration/Florals: Solo Decor 
The Brides Bouquet: Solo Decor 
Hair & Makeup: Nathalie Mel'nique 
 Mixbar
MagicSelfie
Show ballet Stars
Bride dress: Apriori
Groom suits: Sandro Livv
Fotoshoot/hotel: GioWine
Candy bar/cake: Vanille 

Dacă şi tu îți dorești o altfel de nuntă, în afara tiparelor şi să fie una memorabilă, poţi să apelezi cu încredere la serviciile mele de wedding planner.
Hai să construim împreună un eveniment de vis!

Iubiți-vă.Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.