Marcel & Tatiana, un amalgam de stări și emoții pentru imagini de vis

Un amalgam de stări și cuvinte atunci când privești acest cuplu.


Decizia de a avea 2 zile de eveniment, divizând cununiile și nunta în zile separate e una perfectă, din puctul meu de vedere. Aveți mai puțin stres, mai puține sarcini de pregătit, dar și ceremoniile durează mai puțin ca timp.


Cu mult drag am coordonat evenimentul lui Marcel și a Tatianei. Cei doi tineri au optat pentru  o cununie civilă  cu influențe americane. Mireasa a venit însoțită de tatăl ei la braț, iar alături de cel ce urma să îi fie soț au făcut schimb de jurăminte.


Dimineața lor a început cu cel mai semnificativ  și spiritual moment, în care sufletul și emoțiile au dominat. Au avut timp pentru a pătrunde în esența cuvintelor frumoase, a predicii spuse de preot, trăind intens fiecare mișcare și vorbă.


După care a urmat un fotoshooting la hotel, unde am admirat senzualitatea miresei, privirele șmechere și zîmbetul ei cochet!

Alături de mire și mireasă au fost cavalerii și domnișoarele de onoare, care la fel au ținut cont de un dress code.


Cuplul a  optat pentru o cununie civilă mai specială, pe malul unui lac, într-un  cadru romantic, idilic, respectiva cununie  a fost  mai deosebită și prin faptul că atmosfera din sânul naturii dădea impresia de parcă și ea a asistat la formarea noii  familii.


Decorul a fost unul din flori vii, cu amprente rustice, pe fundal muzicii chillout . După această ceremonie a urmat și o mică petrecere de suflet, alături de cele mai apropiate persoane.


Știm că imaginile de la un eveniment de mariaj sunt de neprețuit. Să ai parte de locații, cadre, lumină, emoții potrivite e un adevărat noroc. Acești miri au avut  tot setul pentru imagini de vis.

Pentru evenimentul lor a muncit următoarea componență de prestatori:

Date: 04.09.2019 Civil wedding
Date: 07.09.2019 Wedding day 
 Planner Coordinator: Cristina Postolachi
Photography: Hariuc Dumitru
Videography: Memento
Location: Iași 
Event Presenter: Lucian Dumitrescu
Music: Tharmis 
Decoration/Florals: Medeya Decor 
The Brides Bouquet: 
Hair & Makeup: Nika Carp/ @Marina_makeup
Cocktail bar: Vip bar
Bride dress: Fortuna Sisters
Fotoshoot/hotel: Iași
Candy bar/cake: Vanilla 

Pentru ca totul să fie impecabil și fără momente imprevizibile ai nevoie de cineva care va avea grijă de fiecare pas al lucrurilor și acțiunilor.

Cu mult drag îți voi fi alături cu sfaturi și sugestii, dar și cu o gestionare corectă a fiecărui moment și task al prestatorilor de servicii din această zi.

Iubiți-vă.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.