Victor & Cristina, o nuntă în totalitate despre IUBIRE

Nunta lor a fost un mix de emoții şi stări, au avut un contingent multicultural, evenimentul a fost unul cu un aer proaspăt şi elegant, iar atmosfera plină în totalitate de iubire şi romantism. 


Victor și Cristina m-au contact în 2018 prin recomandare, spunând că își doresc o nuntă modernă, degajată, nu prea încărcată, dar spectaculoasă. Cu o singură întâlnire tet-a-tet și cu discuții online ne-a reușit să organizăm acest eveniment. 


Dimineața lor a încept cu fotoshotingul la hotel , alături de prieteni, care au respectat cu strictețe un dress code (ceea ce recomad tuturor). Au avut parte de o ceremonie civilă la terasa Palatului, urmată de o incredibilă recepție, invitații plimbinduse în voie prin grădină. Prezentă a fost şi intrarea superbă a mirilor în sală, la marele ecrane fiind proiectat momentul de cerere în căsătoarie a celor doi, care a fost și ea una specială. 

Cu instalații florale , create de Mariana Voinotinschi și echipa sa uimitoare, un Cocktail bar şi minunatul band Live Beat Cover Band, care a dat tonul petrecerii de seară și urmat de un uimitor spectacol de dansuri, care ulterior a fost o supriză din partea miresei, un flash mob. 


Această nuntă a fost discriptorul unei sărbători elegante, evidențiind stil, rafinament și multă distracție. 


Privind dincolo de rezultatul acestei nunți, găsesc inspirație pentru următoarele mele evenimente, individualitatea lor a confirmat încă odată că invitații sunt cei care creează diferențele de atmosferă. Dovada? E simplu, invitații lor au venit din toate colțurile lumii ca să petreacă alături de cuplu și să savureze din plin această zi. Ei au fost acolo cu adevărat, distrându-se la maxim. 


Sunt pasionată de planificarea evenimentelor, oferindu-le clienților mei expertiză, cunoștințe și îndrumare, asigurându-le în același timp realizarea oricărei dorințe, dar și lipsa grijilor.


" Acest eveniment nu ar fi fost la fel de frumos fără munca depusă de tine! Îți mulțumim mult pentru toată organizarea, susținerea și profesionalismul pe care îl ai! Tu ai un loc aparte  în inimile noastre." 
 (Victor & Cristina Vintu)

Date: 01.06.2019
Wedding Planner: Cristina Postolachi
 Photography: Vadim Jantîc
 Videography: Memento
 Location: Grand Elysee
Event Presenter: Eugen Botnaru
Music:Live Beat Cover Band
Folk music: Igor Rusu
 Decoration/Florals: Mdecor 
The Brides Bouquet: Loveflowers
 Hair & Makeup: Iuliana Sandu
 Cocktail bar: Mix bar
 Bride dress: Pronovias
Fotoshoot/hotel: Radisson Blu 

Dacă şi tu îți dorești o altfel de nuntă, în afara tiparelor şi să fie una memorabilă, poţi să apelezi cu încredere la serviciile mele de wedding planner.
Hai să construim împreună un eveniment de vis!

Iubiți-vă.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.