Andrei & Katalina, două inimi ce bat în unison

La baza acestei colaborări stă o prietenie frumoasă și puternică.
Andrei și Katalina au optat pentru un eveniment select și intim alături de cei dragi. Ei au preferat să organizeze cununia civila și cea religioasă în aceeași zi, 14 octombrie 2018 o zi frumoasă de toamnă, caldă, cu un soare zîmbitor.

Acest cuplu minunat mi-au încredințat marele eveniment, iar eu la rândul meu am selectat cu grijă prestatorii potriviți și am încercat să le ofer o zi memorabilă, asumîndu-mi  toate responsabilitățile unei zile planificate și organizate în cele mai mici detalii.

După mesajul emoționant al cuplului meu:
“Our wedding planner???? ... Cea, a cărei inimi deja de o bună perioadă de timp bate în unison cu inimile noastre. Cea alături de care am trecut prin diverse emoții și cea care în toate momentele a fost alături, a știut să găsească mereu cuvintele potrivite și să procedeze corect. 
Asta este Ea, cea pe care o iubim și-i mulțumim din suflet că face parte din viața noastră, mulțumită ei, acest frumos și deosebit moment din viața noastră a fost magic. Omulețul minunat care a făcut tot posibilul ca această zi să fie una perfectă până în cele mai mici detalii, a vut grijă ca această zi să fie una plină de zâmbet și fără de griji. Da... asta este ea... ❤️Cristina Postolachi❤️, Our wedding planner“!, pot doar menționa că am reuşit să fac încă o familie fericită!
Iar eu, rămâne doar să le mulțumesc din suflet Katalinei Rusu şi lui Andrei Croitoru.
"Am muncit cu mare drag și am depus suflet, ca voi să vă simțiți speciali!????Mă bucur pentru voi, pentru dragostea voastră și cu siguranță vom realiza împreună încă multe evenimente importante din viața voastră de familie"!

La cununia civila Kătălina a ales să poarte o salopetă albă, accesorizată cu o pălărie, a fost o mireasă nonconformisa și cu siguranță  i-a reușit să iasă din tipare.
Cununia religioasă sa desfășurat  la Mănăstirea Curchi, unde atît mirele și mireasa dar și toți invitații lor au optat pentru straie naționale.

Prestatorii de servicii din domeniul evenimentelor care au dat dovadă de profesionalism și care îi recomand cu mare drag:

Wedding Planner: Cristina Postolachi
Photo: Vadim Dodon photography
Video: Kseven videography
Floristica: Orhid Flowers
Tinuta cununie civila: Malliny 
Tinuta cununie religioasa: Alina Bradu
Make up: Cristina Odajii
Coafura: Ekaterina Atasii
Ținută mire: Florentino Delure

Dacă şi tu vrei o altfel de nuntă, în afara tiparelor şi una memorabilă, poţi să apelezi cu încredere la serviciile mele de wedding planner.
Hai să construim împreună un eveniment de vis!
Enjoy your wedding!
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.