O nuntă frumoasă cu un buget raţional

Bugetul unei nunţi e un subiect aparte. Fiecare monedă alocată pentru anumite cheltuieli este calculată cu atenţie, iar mirii sunt în căutarea unor prestatori accesibili.Special pentru viitorii însurăţei am întocmit câteva sfaturi pentru o nuntă de vis, dar cu un buget raţional.

 

O nuntă frumoasă cu un buget raţional

 

 

Nunta în zilele de lucru

Se ştie că weekendul e cea mai solicitată perioadă a săptămânii pentru nunţi. E şi de înţeles de ce. Dar, spre deosebire de aceste zile restul sunt mai puţin întrebate pentru evenimente de mariaj. Din acest motiv restaurantele au oferte şi reduceri de nerefuzat. Chiria mai redusă a sălii, meniul, bonussuri din partea casei sunt doar câteva dintre avantajele unei nunţi în timpul săptămânii.


Prestatorii de servicii au preţuri mai mici

În timpul zilelor de lucru aceştia nu sunt solicitaţi ca în weekend şi aici vorbim de fotografi, interpreţi, dansatori, mimi etc. Şi ei au preţuri mai mici decât în sezonul nunţilor. Poţi să benificiezi şi din partea lor de reduceri sau oferte.


Nunţi în post

Sunt cupluri de diverse confesiuni religioase, nu neapărat creştini ortodocşi. Aşa cum majoritatea cetăţenilor din ţara noastră sunt adepţi ai ortodoxiei aceştia nu joacă nunţi în cele patru posturi din an şi în zilele de post. Pe motiv că nu sunt solicitaţi atât prestatorii, cât şi sălile de nunţi preţurile sunt reduse.


Alegeţi un Dj

Varianta unui Dj este mai economă decât un taraf, un interpret care să cânte toată petrecerea sau, mai mulţi interpreţi care vor cânta pentru un anumit interval de timp. DJ-ul poate să ofere un playlist variat, îl puteţi crea chiar împreună. Acesta poate mixa orice ritm şi are un preţ mult mai accesibil.


O selecţie raţională a invitaţilor

Când vă doriţi să concepeţi lista invitaţilor e nevoie de multă atenţie. Nu îi chemaţi pe cei care nu aţi interacţionat de mult timp, oameni pasageri în viaţa voastră sau, cei care se cer invitaţi, dar nu aveţi prea multe în comun. Ar fi ok să revizuiţi lista cu socrii şi naşii voştri.


 

Târguri sau evenimente de profil

Vă recomandăm să participaţi la evenimente cu tematică de nunţi, tombole, concursuri sau târguri. Aici găsiţi oferte avantajoase, bonussuri şi alte opţiuni ce vor reduce din cheltuielile alocate pentru nuntă.


Invitaţii online

Sunt cupluri ce optează pentru invitaţii online. E absolut gratuită, puteţi chiar singuri să concepeţi designul şi forma. Păstraţi mediul înconjurător şi nu cheltuiţi bani pentru cele de tip print.


Prestatori strict necesari

Pentru un buget raţional renunţaţi la prestatori precum: mimi, cabină foto, oglindă selfie, dansatori, efecte cu baloane, artificii, fluturi sau porumbei, scamatori, fântâni cu ciocolată, decoruri excesive, efecte de fum, baloane, husele pentru scaune.

 

O nuntă frumoasă cu un buget raţional

 

 

Sfat: încercaţi să faceţi cercetări despre ofertele şi preţurile celor ce prestează servicii în acest domeniu. Cu excepţia voastră nimeni dintre nuntaşi nu va şti suma investită pentru nuntă!

Sperăm că e o informaţie utilă şi că o să aveţi o petrecere pe cinste!

Iar eu sunt deschisă pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi pentru un buget convenabil.Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.