Selecția prestatorilor de servicii, testul adevăratei calități

Știm, îți dorești să ai cea mai frumoasă nuntă, cu cei mai buni prestatori care să îți facă visul realitate. 

Fie că vorbim de restaurant, muzică, foto și video, decor sau alte detalii importante pentru marele eveniment ești în căutarea adevăraților profesioniști.

Am făcut o listă cu sfaturi cum să îi găsești pe cei mai de top din domeniul nunților, iar voi doi să aveți satisfacția unui eveniment reușit.

 

Selecția prestatorilor de servicii, testul adevăratei calități

 


Cercetează-le portofoliile 

Nu contează de cine vorbim, fiecare prestator de servicii din domeniul nunților are un portofoliu. Aici vorbim de paginile de pe rețelele de socializare, pagini web, reclamă directă sau indirectă. Analizează minuțios calitate produsului, informația pe care o oferă aceștia despre ei și nu în ultimul rând, feedbackul clienților care au apelat la ei.


Recomandările 

E o variantă clasică, dar și aici fiți atenți de unde primiți recomandările. E ok să întrebați la persoanele de încredere și nu de la oricare om. Dacă v-a plăcut un anumit prestator adunați mai multe păreri despre el, în special de la cei care au beneficiat de serviciile lui. Cântăriți, analizați apoi luați o decizie.


Discuția directă cu prestatorul

Puteți oricând stabili o întâlnire cu prestatorul pentru a discuta serviciile lui. Important e să simțiți o chimie între voi, să fie un schimb de energie pozitivă de ambele părți. Atitudinea, manierele, puterea de convigere, educația sunt doar câteva elemente pe care să le analizați la un potențial prestator.


Bugetul 

Inevitabil, bugetul alocat nunții e cel care dictează în proporție de 90 la sută cum va fi evenimentul. Nu poți ignora acest moment. În plus, e foarte important să știi ce vrei pentru petrecere și aici vorbim de: muzică (band, lăutari, taraf, dj etc.), sală ( numărul de invitați și capacitatea restaurantului), decorul și alte detalii importante pe care trebuie să le ai în vizor. Te sfătuim să îți setezi corect doleanțele pentru a economisi timp și bani, dar și pentru ai avea pe cei mai buni prestatori. Este riscul să cauți mult și să îi pierzi, aceștia deja fiind solicitați pentru alte evenimente.


Prestatori ce se cunosc între ei 

Cei care vor munci la nunta ta formează un puzzle întreg. Fotograful coordonează cu videograful imaginile, maestrul de ceremonii alături de muzicanți dă tonul petrecerii și lista poate continua. Chimia dintre prestatori este foarte importantă. Dialogul constructiv și conexiunea pe tot parcursul nunții dintre aceste personaje-cheie e foarte importantă.

 

 P.S. Dacă cele scrise de mai sus te-au bulversat, nu te îngrijora! Sunt aici special pentru tine să te ajut să ai nunta visurilor tale!

Iubiți-vă!

Enjoy your wedding! Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.