The wedding with rain of joy

 
The beginning of August caught me being busy with arrangements for Christopher and Alexandrina's wedding.
This very event has challenged my wedding planning skills to the fullest capacity!
It was an exciting test that I managed to ace alongside with the bride and groom, guests, and other service providers.

 Începutul luinii august m-a găsit la nunta lui Christopher cu Alexandrina, un eveniment care mi-a testat la maximum calităţile de wedding planner.

 

A fost un examen pe care l-am trecut cu brio alături miri, prestatorii de serviciu şi invitaţi.

În miezul nunţii s-a „alăturat” o ploaie care nu a reuşit să stingă din căldura emoţiilor, a dansurilor şi a chefului de zile mari. Invitaţii au asistat la o petrecere inspirată din tradiţiile Americii, aşa cum vedem doar în filme.

Cu siguranță ați remarcat că mirele nu e de la noi din țară, ci tocmai din SUA, iar la nuntă au fost prezenți și oaspeți de peste Ocean.

Cei doi miri au făcut schimb de jurăminte pe fundalul unui play list romantic.
Alexandrina și Christopher și-au unit destinele într-o ambianță plină de iubire, nefiind intimidați de stropii de ploaie ce și-au făcut simțită prezența.

 

 

 

 Chiar și dansul mirilor a avut loc într-un cadru romantic, aceștia fiind desculți și purtați de valul piesei ce a fost aleasă pentru acest moment magic.


 Decorul, inspirat din frumuseţea culorii verzi a lunii iulie, (nuanță a anului 2017) a completat perfect atmosfera de vis a nunţii.

Special pentru momentul jurămintelor și pentru întâmpinarea oaspeților au fost create două zone separate decorate într-un stil romatic și gingaș.  Acorduri de flamenco au dat startul bunei dispoziții, iar cei prezenți au putut savura măiestria cu care acestea învăluiau atmosfera!

Petrecerea a avut loc în aer liber, la o terasă cu parfum estival unde toată lumea se simţea degajată.

 

 Multă socializare, voie bună şi urări de bine pentru tinerii miri chiar dacă natura şi-a mai arătat din nazurile ploioase!

  

 Un mare merci prestatorilor de serviciu care au dat dovadă de flexibilitate şi spirit de echipă pentru ca nunta să meargă strună! 
Această nuntă mi-a demonstrat că situațiile imprevizibile te pândesc la tot pasul, însă contează cât de atent ești și mai ales, cât de mult îți asculți intuiția. 

 

Ce să spun, sunt o fată ascultătoare! Vă garantez! 


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.