Loredana şi Ion, nunta unei nopţi de vară

Ziua de 9 iunie 2017 va rămâne o amintire superbă pentru Loredana şi Ion. 
E ziua când au jucat o nuntă ca în poveşti, iar ora 21.30 i-a surprins în plin proces de cununie civilă, un moment cu o încărcătură emoţională de nedescris. 
Nici ploaia din prima parte a zilei nu a fost un impediment ca veselia şi cheful de zile mari să intre într-un con de umbră. 
Recunosc, au fost miri ascultători şi mi-au încredinţat evenimentul pentru care am depus multă pasiune. Le-am ascultat doleanţele şi le-am aplicat aşa cum şi-au dorit. 

Fiecare nuntă pe care o coordonez îmi aduce energie nouă, experienţe pe care le adaug la ce am construit până acum în domeniul de wedding planning. 
Nici evenimentul respectiv nu a fost o excepţie de la regulile mele, adică: un contact permanent cu mirii, cu prestatorii de servicii, telefoane gata să primească un răspuns indifirent de oră, soluţii pentru orice situaţie imprevizibilă. 

Prefer să fiu dirijorul din spatele „orchestrei”, iar spectatorii să se delecteze cu un spectacol magnific. Culisele rămân culise, important e ca mirii şi nuntaşii să aibă parte de o petrecere frumoasă, lucru valabil şi la nunta lui Ion cu Loredana. 

M-am îndrăgostit de acest cuplu căruia îi doresc tot binele din lume şi îi mulţumesc pentru încrederea acordată. Până la urmă succesul unei nunţi perfecte implică servicii de top, oaspeţi şi miri voioşi, şi nu în ultimul rând, un wedding planner care ghiceşte din priviri ce îşi doresc viitorii însurăţei! 

Nu pot să nu menţionez şi prestatorii de servicii în domeniul nunţilor care au dat dovadă de profesionalism ca nunta să fie perfectă:

Restaurant: Capitoles Parc 
Band: Muzica: Elvi's Band - MD si Olesea Olteanu - muzica populara
Muzica Intimpinare Oaspeti : Anastasia
Invitat : Adrian Ursu 
Moderator:Bogdan Dascal 
Video: Omino.md
Foto: Vadim Dodon
Decor: Koshka Art Studio
Cabina foto: Cabinafoto.md - Say Cheese
Dansatori : Just Friends Dance Academy
Dansul mirilor : Ksiusha Petrova
Tort: Creme de la Creme
Candy bar: Mimimi Cakes 
Lumini LED: Lumo
Rochie : APRIORI
Machiaj si coafura : Iuliana Sandu si Sergiu Bacioi

Dacă şi tu vrei o altfel de nuntă, în afara tiparelor şi una memorabilă, poţi să apelezi cu încredere la serviciile mele de wedding planner. 
Hai să construim împreună un eveniment de vis!
Enjoy your wedding!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.