Lago di Como, Italia


Cerere în căsătorie pe mijlocul Lacului Como, Italia

Italia este una dintre cele mai spectaculoase țări, având o mulțime de priveliști minunate, toate fiind pe malul mării sau a lacurilor. Una dintre acesta este zona Lacului Como, care este înconjurată de vile luxoase, ce datează de peste secolo acolo și îți oferă priveliști ce îți taie respirația.

Cristina și Nicu sunt primii care și-au petrecut frumosul moment, unic din viață, cererea în căsătorie acolo, iar pozele surprinse, pe care le poți admira de mai jos, sunt și un exemplu pentru viitoarele scenarii ale echipei noastre. 

Împreună putem crea cel mai spectaculos eveniment din viața voastră de cuplu.

Surprinde-ți și tu iubita într-un peisaj de basm, înconjurat de munți împăduriți, cu intindere de ape ce-și schimbă culorile de la un albastru indigo la un turcoaz limpedepe. Alege să petreci momentul cu pricina la unul dintre hotelurile și villele elegante, unde opulența și rafinamentul pot concura direct cu splendoarea naturală a lacului.
 
Realizează-ți visul la una dintre stațiunile: Como, Tremezzo, Bellagio sau Varrena, care împrăștie un puternic parfum cosmopolit. Totodată, o poți surprinde și în timpul unei primblări pe faleza celor mai celebre vile construite de-a lungul Lacului Como, cum sunt: FAI - Villa del Balbianello, Villa Olmo, Villa Erba, Villa Serbelloni, Villa Carlotta sau Villa d’Este. 

Nu ezita să ne apelezi pentru mai multe idei de cereri în căsătorii și detaliile despre 

aceste scenarii organizate într-un colț de paradis. 


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.