Sorin & Cristina /2018

 

Sorin și Cristina și-au unit destinele în data de 9 septembrie 2018. Cuplul a adunat peste 200 de invitați, rude și prieteni, pentru a sărbători acest eveniment important din viața lor de familie.


Petrecerea a fost una veselă, cu o varietate mare de combinații de stiluri, atât de dans, cât şi de muzică. 


Prestatorii de servicii în domeniul nunţilor care au dat dovadă de profesionalism ca nunta să fie perfectă sunt:

 

Restaurant: Capitoles Park
Muzică:Ansamblul "Lăutarii, solist – Corleniu Botgros/ Natalia Proca, estradă- Ghenadie Ștefaneț
Pian: Maestru Marian Stircea

Dj Tor: Radu Tarus
Moderator: Sandu Scobioala
Video/ Foto: Id Brothers
Decor: Royal Decor
Dansatori: Art Group Avanti
Tort/Candy bar: Capitoles Park
Rochie: Ria Novias
Machiaj si coafura : Polina Niculcea

 

Cât de mulțumiți au rămas mirii având un prieten și susținător alături în procesul organizării, citiți aici!

"Cris, nu poți sa-ți îmaginezi cât de bucuroasa și norocoasa sunt ca am dat peste tine și am hotărât sa ne fii organizatorul celui mai important eveniment din viața noastră. Ai făcut chiar și mai mult decât trebuia mereu ai fost acolo pentru noi și chiar te-ai dăruit 100% lucrului. Noi vrem sa îți mulțumim pentru toată munca depusă și vrem să ne cerem scuze că poate în unele momente am lăsat pe umerii tăi mai mult decât trebuia. Ai devenit o persoana scumpa pentru mine și îți sunt foarte recunoscătoare pentru tot. Chiar dacă nunta a trecut vreau sa păstram legătura și poate să mai ieșim la o cafea. Pupicei și îmbrățișări de la noi."


Dacă şi tu vrei o altfel de nuntă, în afara tiparelor şi să fie una memorabilă, poţi să apelezi cu încredere la serviciile mele de wedding planner.
Hai să construim împreună un eveniment de vis!


 

 

 

 

O rochie romantică

Cristina, și-a selectat o rochie de mireasă cu note de romantism, cu mâneci trei-sferturi din dantelă, modelul acesta fiind ales după nenumărate probe.

Mireasa a combinat două stiluri, imaginea unui portret de mireasă clasică cu aspectul modern. Cristina a optat pentru accesorii minimaliste, cu aspect lejer și vaporos. Buchetul miresei a fost un amestec de hortenzii roz cu câteva crenguțe de verdeață.

 

 

 

Pur și simplu elegant

Domnișoarele de onoare au purtat rochii identice de culoare verde smarald, care au oferit un contrast izbitor cu rochia rafinată a miresei. La fel au optat pentru coronițe și buchețele identice, confecționate din flori vii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sorin și Cristina au optat pentru ceremonia civilă la restaurant, în prezența celor peste 200 de invitați, 

tinerii au făcut schimb de inele și și-au declarat veridicitatea sentimentelor de dragoste în fața celor dragi.

 

 

 

Ceremonia

Oaspeții au fost întâmpinați la ceremonie cu un pahar de șampanie. Fiecare dintre ei fiind onorați de prezența unei muzice clasice live, interpretată la pian şi saxafon, de maestru Marian Stircea.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tortul miresei a fost unul cu 4 nivele, decorat cu fructe și flori vii. Oaspeții au fost serviți după tradiționalul obicei (dezbrăcatul miresei) cu felii de tortă și un spumant selectat special pentru acest moment.


Enjoy your wedding!