Cununia civilă în aer liber, o ceremonie în trendul nunţilor

O mireasă fericită e cea care îşi are nunta după cum a visat, lucru valabil şi în cazul Rodicăi. Îşi dorea foarte mult o cununie civilă în aer liber, unde să domine frumuseţea naturii, energia emoţiilor şi mai ales, dragostea care i-a unit destinul de cel a lui Ştefan.

 

M-am implicat cu multă dăruire la îndeplinirea acestui vis, nu eram la prima experienţă de acest gen.

Fiind o zi frumoasă, ( chiar dacă în zilele anterioare a plouat generos) timpul a fost de partea mirilor.

În parcul „Dendrarium” din capitală s-au adunat cei mai apropiaţi oameni ai cuplului pentru a fi martorii formării unei noi familii.

Mireasa a dorit să vină însoţită la braţ de tatăl ei, iar mirele a văzut-o pentru prima dată în aşa postură.

 

 

 


Decorul a fost desprins parcă dintr-o poveste boho chic, un arc format din flori, ramuri şi multe frunze au adus o doză de romatism pe care nimeni nu a putut să o ignore! Lumânările albe au completat tabloul pentru o cununie civilă aşa cum a dorit Rodica.


 

 

 

   Peste tot se simţea spiritul verii, acel vibe jucăuş, tineresc, fără stres, plin de veselie şi frumos ca perechea de miri care mi-a încredinţat să le coordonez nunta.

M-am aventurat să îi ajut pe tineri la buna desfăşurare a acestei cununii civile, mai ales că mireasa lăcrima de fericire şi emoţii, o sensibilitate pe care nu pot să o descriu în cuvinte!


Invitaţii au fost delectaţi cu băuturi fine şi acorduri oferite de un cvartet ce a animat atmosfera cu melodii frumoase.

 

 

Această nuntă o trec ( la fel ca multe altele în care m-am implicat) în categoria #altfel de nunţi, neobişnuite, nunţi care alungă stereotipuri,

tradiţii arhaice sau alte lucruri depăşite.

 

 

Până la urmă, aceasta e şi misiunea mea de Wedding Planner, să construiesc nunţi inedite!Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.