Cum să faci o cerere în căsătorie ca în filme?!

Bună! Sunt Cristina Postolachi,
am 26 de ani și o experiență vastă în organizarea cererilor în căsătorie. Mi-am dezvoltat o intuiție ce nu dă greș atunci când viitorul mire dorește să își surprindă iubita cu cea mai superbă propunere, cea de a-l însoți în drumul vieții. Mi-am dezvoltat flerul bine conturat în cei 19 ani de dansuri profesioniste, și, mai ales în urma unui „buchet” de experiențe adunate la nunțile noastre, unde am evoluat cu drag. Imaginația și creativitatea sunt aliatele mele de încredere în munca pe care o prestez.

 


Serviciul meu e unic în domeniul nunților din Moldova. Am înțeles cum să „citesc” personalitatea viitorului cuplu de miri și știu cum să ofer clipe cu adevărat magice, în care viitoarea mireasă va rosti cu încredere „Da”. 

 


Mai bine de 2 ani am trecut cot la cot printr-un ocean de emoții alături de cei care au așteptat ca alesele inimilor să le confirme dorința de a le fi soții. Mizez pe originalitate, emoții și multă implicare. În fiecare cerere pe care o organizez, îmi las un fragmet de suflet și pasiune, dar, și, speranțe că viitorul cuplu va avea un trai demn de povestit nepoților.
Peste 80 de domnișoare au răspuns afirmativ iubiților lor în cadrul cererilor de căsătorie organizate de mine și echipa mea. Povestea continuă cu alți eroi, scenarii rupte din filme încă nerealizate, dar, care promit multe emoții și fericire. Da!