Moduri speciale de a cere mana jumatatii

A devenit un trend ca cererile in casatorie sa fie organizate cat mai deosebit. Asa ca tinerii incearca sa gaseasca moduri speciale de a cere mana jumatatii sale. Pentru cei care sunt in pana de idei, s-a gasit o solutie. Mai nou, si in capitala noastra exista profesionisti, care ii ajuta pe indragostiti sa nu uite niciodata ziua, in care si-au unit destinele.
 
Nicu si Tatiana sunt impreuna de 4 ani. Pentru ca a inteles ca anume ea este aleasa inimii sale, Nicu s-a hotarat sa-si ceara iubita de sotie, dar nu oricum. A vrut ca momentul sa fie memorabil. Asa ca a apelat la profesionisti. Totul a fost organizat intr-un local din capitala. Tatiana a marturisit ca pana in ultima clipa nu banuia ce urmeaza sa se intample. 

Tatiana: "Ni s-a adus ceaiul, dupa care o domnisoara a venit cu o tava cu macaroons si eu am vrut sa zic ca nu am comandat dulciuri. Apoi, am vazut ca pe ele scrie "Vrei sa fii sotia mea?”. A trecut un fior prin mine. S-a ridicat si mi-a pus inelul pe mana.”
 
Nicu a spus ca desi s-a pregatit de acest moment mai multe zile, emotiile l-au coplesit si pe el.
 
Nicolae: "In momentul cand dai inelul, parca esti pe fundal. Auzi voci si nu intelegi ce se intampla.”
 
Dupa surpriza frumoasa a urmat un "Da” ferm.
 
Cea care a pus la cale totul este o tanara de 25 de ani, Cristina Postolachi. Ea si-a deschis aceasta afacere acum un an.
 
Cristina POSTOLACHI: "Am cercetat piata si am vrut sa vin cu un serviciu nou. Am incercat sa vin cu ideea, sa o dezvolt si sa fie afacerea mea.”

Pe parcursul unui an, Cristina a spus ca a organizat aproximativ 40 de cereri in casatorie, toate diferite. 

Cristina POSTOLACHI: "Incerc sa vin cu un scenariu individual pentru fiecare cuplu. Discutand cu baiatul, inteleg ce-si doreste. Vin cu idei.”

Fie ca a organizat cererile in casatorie in parcuri, locuri pitoresti din afara orasului sau localuri neobisnuite, tanara a reusit sa uimeasca de fiecare data. Una dintre cele mai recente surprize a fost organizata pe strada pietonala din capitala. Momentul a fost filmat, iar imaginile video au devenit virale pe internet.

Cristina a marturisit ca se intampla ca scenariul pregatit sa fie dat peste cap chiar in ultimele clipe.

Cristina POSTOLACHI: "S-a intamplat ca baiatul care trebuia sa cante cu vocea si unul la instrument au ajuns in alt parc si noi nu ne gaseam. Telefonul meu s-a descarcat si ei nu au mai fost prezenti la cerere."

Totusi, Cristina spune ca are mereu in maneca si un plan B, asa ca de fiecare data lacrimile de fericire ale tinerelor sunt primele dovezi ca supriza a reusit. 

Sursa: PRO TV