Surpriza de zile mari pentru o tanara din capitala.

A mers sa sarbatoreasca absolvirea Universitatii in aer, iar la aterizare a primit inelul de logodna. De o asemenea surpriza a avut astazi parte astazi o tanara, care a fost ceruta in casatorie pe aerodromul de la Vadul lui Voda.
 
"Emotii de nedescris. Nu. Nu m-am asteptat. Asta-i oau. Recomand la toti. Acum nu pot sa spun nimic. Sa fie de neuitat si pentru mine si pentru aleasa mea.”
 
Aurelia a spus DA dupa o ora de zbor. La aterizare ea a vazut banerul si a inteles ca a venit ziua cea mare. Dupa o relatie de 3 ani, nu intamplator iubitul ei a decis anume astazi sa faca acest pas important. Astazi cei doi iubiti au absolvit  Universitatea de Medicina.
 
Pe aerodruml de la Vadul lui Voda s-au adunat astazi mai multi prieteni ai cuplului.
 
"Sunt fericita pentru ei, pentru Nicu ca a facut pasul acesta. Merita tot ce-i mai bun ambii." 
 
Pentru a-si cere iubita in casatorie intr-un mod inedit, Nicolae a apelat la o agentie care organizeaza astfel de evenimente, iar pregatirile au durat exact o saptamina. 
 
Cristina POSTOLACHI, ORGANIZATOR: "Am zburat si eu si am trait senzatii tari. Mie mi s-a parut ceva extraordinar si am considerat ca este un scenariu ideal pentru o cerere in casatorie, pentru o cere la inaltime, pentru cuplurile carora nu le este frica de inaltime.”
 
Nicolae si Aurelia s-au cunoscut pe bancile universitatii, iar acum ei urmeaza sa stabileasca data nuntii.

Sursa: PRO TV