Cererile în căsătorie deasupra Moldovei: secrete de la „ursitoarea” Cristina Postolachi (Video)

Deja de aproape 2 ani, Cristina Postolachi se laudă cu cea mai frumoasă meserie din lume: aceea de a uni destine prin cereri în căsătorie frumos organizate. În tot acest răstimp, a făcut fericiți peste 200 de tineri și, spre marele noroc, a asitat doar la răspunsuri de „DA”. 
 
Recent, tânăra „ursitoare” și-a asumat provocarea de a organiza cereri în căsătorie deasupra Moldovei: experiențe pe cât de frumoase și unice, pe atât de emoționante și specifice în organizare. Cei care o ajută sunt oamenii din echipa sa și pilotul Sergiu Crețu – autorul proiectului Moldova la Înălțime. 
 
Cât de ușor sau greu e să faci față unei astfel de experiențe care îi duce pe îndrăgostiți în al nouălea cer la propriu, am aflat chiar de la ea.
Cristina, te rugăm să ne împărtășești experiența primei cereri în căsătorie organizate la înălțime. Ce așteptări ai avut? A ieșit totul așa cum ai planificat?

Da, totul a fost aşa cum mi-am dorit, dar cel mai important, cum a dorit viitorul mire. Cuplul primei cereri în căsătorie pe care am organizat-o în zbor a fost unul cu adevărat pasional, cu o poveste de dragoste impresionantă. Misiunea mea era să transpun în realitate ceea ce mirele vedea ca fiind „Wow”. Scenariul se desfăşura undeva sus, la înălţime. În ziua respectivă, cuplul celebra un eveniment, iar viitoarea mireasă nici nu se gândea că va fi cerută de soţie. Emoţii, adrenalină, un zbor la propriu şi un DA mult aşteptat au condimentat ziua respectivă. Chiar am rămas impresionată de munca depusă şi de echipa care m-a ajutat la organizarea cererii.

Te rugăm să ne descrii cum se ajunge la punctul culminant: cum are loc momentul așteptat de scoatere a inelului?

Dacă e să ne raportăm la cazul de mai sus, aveam pregătit un banner mare cu binecunoscuta întrebare. Ea l-a citit de sus şi a spus „DA”.
Ce priveliști preferă de obicei tinerii care aleg să-și ceară iubitele la înălțime? Care dintre locurile Moldovei oferă cel mai romantic peisaj din țară?

 

 


 

Moldova noastră este magnifică, inclusiv de la înălțime. Orheiul Vechi, Mănăstirea Curchi sau Căpriana sunt doar câteva dintre locurile ce oferă piesaje rupte din poveşti. Aceste locuri sunt pilonii culturii noastre, unde ne-am format ca popor.
Mărturisește-ne, care sunt cele mai mari dificultăți ale organizării unei astfel de experiențe și cine sunt piloții cărora ai vrea să le mulțumești pentru profesionalism și puterea de a evita orice risc?

Teoretic, nu întâmpin dificultăți în organizare, pentru că scenariile sunt concepute și analizate astfel încât să nu avem momente imprevizibile.

Mereu sunt pregătită pentru a face față oricărei situații. Un detaliu important în organizarea unei cereri la înălțime este ca domnișoara să nu aibă fobie la înălţime şi mai ales, să nu se teamă de o experiență nouă.

Colaborând cu profesioniști, sunt mereu sigură că scenariile vor decurge cu succes. Fără pilotul Sergiu Crețu nu aș fi putut pune în practică aceast plan. Îi sunt recunoscătoare și intenționez să nu ne oprim aici și să le oferim și altor cupluri această experiență inedită.
Sergiu Crețu – tânărul înnebunit de zbor, care surprinde Moldova la Înălțime: „Mi-a schimbat ADN-ul!”

 


Nu vom ezita să te întrebăm și despre costuri. Cât ar trebui să scoată din buzunar logodnicul, pentru o asemenea cerere în căsătorie?

Deși se spune că fericirea nu costă și consider că nu există lucruri mărunte atunci când este vorba despre o zi specială, trebuie să menţionez că detaliile fac diferenţa.

Odată ce ideea propunerii este fixată, se coordonează momentele care vor completa scenariul unei cereri perfecte. Împreună cu mirele stabilim o listă a cheltuielilor în funcţie de preferințele lui şi modul în care îşi dorește să-și uimească aleasa inimii. În procesul de organizare luăm în considerare numărul de persoane implicate, de unde rezumă și un preț.

 

O întrebare care este comună pentru toate cererile în căsătorie pe care le-ai organizat până în prezent: cum reușești să păstrezi confidențialitatea? Fetele, în general, sunt mai intuitive decât băieții și ghicesc din prima despre ce poate fi vorba. Care e „secretul secretului”?

Pentru a nu fi „demascată” de viitoarele mirese, pun în practică diverse tehnici şi am câteva reguli:

Stabilesc timpul când pot discuta cu viitorul mire;
 Împreună alegem o persoană terță care participă în procesul de organizare;
Neapărat stabilesc un plan cu o ordine de idei care este discutat la o singură întâlnire.

 

Ce recomandări ai avea pentru tinerii care pregătesc asemenea provocări pentru viitoarele lor logodnice?

E lucru ştiut că fiecare domnişoară îşi doreşte o cerere în căsătorie de neuitat şi e minunat să faci una tipică. Dar pentru una memorabilă (aşa cum a fost cea de la înălţime) e nevoie de multă imaginaţie şi investiţie. Tinerii pot să apeleze cu încredere la ajutorul echipei mele, iar marele DA va veni cu siguranţă.
După zboruri cu avionul, te-ai gândit să provoci tinerii și la cereri în căsătorie în timpul zborurilor cu baloane cu aer cald ori și mai și: sărituri cu parașuta?

Urmează să vă surprind, în viitorul apropiat, cu noi idei şi proiecte. Fiţi pe fază!