Descoperă aspectele la care fetele își dores să atragi atenția înainte de Cererea în Căsătorie

 

Relația voastră a ajuns la acea etapă în care sunteți pregătiți să formați o familie și gândul
că urmează să faci marele pas îți provoacă un soi de incertitudine și întrebări despre cum
oare și-ar dori, sau ar trebui să fie acest moment ca să o surprinzi ? 

Îți venim în ajutor și de această dată cu câteva momente cheie la care
ar trebui să atragi atenția până în ziua X. 



Pregătirea minuțioasă


           Primul lucru pe care îl sugerăm clienților este să descopere imaginea unei eventuale propuneri. Comunicarea și discuțiile sincere despre acest eveniment sunt necesare într-un cuplu matur, gândul că ambii vă doriți și conștientizați importanța acestui pas e mai mult ca necesar.
Acum să vă ghidăm și pe partea practică. Frumos este o caracteristică foarte diferită de la o persoană la alta, social media, în special reels-urile salvate sau trimise cândva sunt micile idei despre preferințe.

          Modul în care te-ai pregătit pentru cerere, este ceea ce o va face să se simtă specială, înțelegând care a fost seriozitatea cu care ai planificat detaliile. Selectează și o perioada în care ambii ați fi predispuși la emoții și ați avea suficient timp pentru ele. Află dacă i-ar plăcea un moment intim sau sunt bineveniți și cei dragi alături. Dacă locația nu are restaurant, planifică și ce veți face exact după cerere, fă o rezervare din timp. 


Captarea emoțiilor 

            Prestând un serviciu complex de organizare vă recomandăm prezența unei echipe profesioniste care vă vor poza și filma corect în momentul în care vă priviți în ochi și se zice cu voce tare acel Da. Am selectat intenționat descrierea corect, un prieten începător va fi cu siguranță de ajutor, însă nu va putea livra un produs ce descrie cu exactitate emoțiile voastre reale. Multitudinea de filmulețe de pe net în care în cel mai important moment se întoarce camera frontală și apare mama, prietenul sau cade telefonul, la sigur v-au lăsat cu o impresie neplăcută și nu veți dori o asemenea experiență.
            În același timp,adrenalina și euforia preluate de moment te face să nu observi frumusețea atmosferei. Love story-ul și albumul foto vor fi mereu la îndemână pentru a vă bucura din nou de cerera voastră în căsătorie. Le veți păstra în capsula amintirilor, împărtăși cu familia, prietenii și mai nou arăta la invitați în timpul nunții. 

            Dacă totuși ai decis că intimitatea e mai importantă, ascunde un stativ pe care a-i fixat telefonul înspre voi, astfel încât să aveți măcar un mini filmuleț ca amintire. 


Ținuta perfectă

            De-a lungul relației ați mers la diferite petreceri, ceea ce te-a făcut să-i cunoști stilul vestimentar și preferințele. Modul în care ținuta se combină cu locația și serbarea este un Must în materie de evenimente memorabile. Cum să faci să se îmbrace astfel? Te ghidezi după tipul locației și îi zici direct împrejurarea, mergem să luăm cina la un restaurant de top, mergem la o plimbare pe plajă sau la o zi de naștere.

           Dacă îți dorești și mai multă implicare, fii primul care oferă o notă de opulență, îmbrăcând un sacou clasic, sau un tricou casual. Trebuie doar să-i arăți că ai petrecut mai mult de 20 de minute pregătindu-te și să arăți că ți-ai făcut timp să arăți extraordinar pentru ea! Vă asigurăm că fetele se gândesc la capitolul " ce ținută port " .
            Ca o ultimă opțiune, implică-i pe cei care locuiesc împreună cu ea, cum ar fi prietena sau chiar membrii familiei.  


Manichiura 


             Iubita ta este obișnuită să poarte o nuanță nud și alege de regulă o manichiură clasică naturală, îți garantăm că pentru această ocazie domnișoarele își doresc să aibă unghiile perfect îngrijite. Mâinile vor fi în centrul atenției, în special în pozele profesionale și nici o fată nu vrea cuticule urâte și oja decojită în ziua propunerii ei, (în calitate de experți vă zicem că în experiență avem cazuri în care domnișoarele au refuzat să le fie pozate mâinele, anume din această cauză).  

             Totodată, prima amintire din telefon va fi acea poză cu mâna și inelul, care cu siguranță va fi făcută și trimisă familiei și prietenilor. Astfel asigurăte că are înscriere la salon în zilele potrivite, întreabă din curiozitate acest detaliu, ca mai apoi să priviți acel album fără a auzi vriun reproș. 


Piesa de fundal

 

            Arta și romantismul se nasc una din alta, cele mai romantice filme sunt mereu însoțite de scene cu o ambianță muzicală, anume acele melodii pe care le fredonăm ulterior. S-ar părea un detaliu nesemnificativ, însă atunci când vă veți aduce aminte de momentul cererii veți avea în minte și o piesă. Trendurile muzicale oferă o mulțime de cântece, alege una care știi că-i va plăcea din propriul ei playlist, sau din căutările de pe youtoube repetate.
            Opreștete pentru câteva clipe și reaminteșteți ce ascultați în mașină, când și pe ce muzica ați dansat prima oară sau chiar v-ați sărutat, ce refren ar semăna cu povestea voastră de dragoste.  


Ascunderea discretă a inelului

              Spontanietatea e unul dintre farmecele momentului, cum poți să-l distrugi în ultimul moment? Simplu! Când te cobori din mașină ai ceva suspicios în buzunar sau în sacou ce seamănă cu o cutie pătrată, sau mai rău să-l găsească singură în dulapul cu haine.
              Mașina și cel mai bun prieten sunt unele dintre ascunzătorile sigure. Folosește și cutia de la magazinul de bijuterii, plasând inelul în ea, pentru a nu-l pierde chiar tu singur. 

Accentuarea momentului Surpriză

               Succesul unei emoții frumoase este când ea nu s-a așteptat și nu și-a dat seama că exact peste câteva clipe va fi cererea. Cunoaștem că sunt cupluri care merg împreună la magazin și ea își alege inelul potrivit, sau chiar ți-a și zis direct cum ar vrea să fie logodna, ziua x care urmează, când și unde va avea loc sunt detaliile ce trebuie păstrate în secret !

              Suntem recunoscători tinerilor care ne urmăresc pe paginile de socializare și ulterior selectăm concepte mixând scenariile plasate. Astfel vă îndemnăm să curățați istoricul căutărilor dumneavoastră de pe Google și să schimbați numele real al echipei de organizare, decorare în propriile contacte.

              Minciunile și naturalețea cum răspunzi la întrebările ei capcană sunt binevenite pentru această ocazie. Iubitele înțeleg cele mai mici schimbări în comportament, nu în zadar vă doriți să petrecți întreaga viața împreună, pentru că vă cunoașteți la perfecție unul pe celălalt. așa că asigură-te că te comporți natural și rămâi calm.
              Canalizează-ți încrederea interioară pe un comportament natural și calm, lăsând emoțiile pentru momentul de cerere.

 

Surprindeți iubita în cel mai frumos mod! Alături de echipa Cereri în Căsătorie! 

 





Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.