Îți dorești o cerere în căsătorie intimă, doar pentru ea, dar cu o organizare perfectă? Citește aici detalii!


 

 Deseori primim solicitări de evenimente cât mai intime. Da, este exact scenariul perfect pentru cuplurile ce-și doresc un moment doar pentru doi. Vedeți în pozele de mai jos un exemplul realizat recent, care ascunde în spatele fotografiilor lacrimi, îmbrățișări și un sincer Da.

Cererea în căsătorie este un eveniment important în viața oricărui cuplu. Acesta marchează începutul unui nou capitol în viața lor și reprezintă angajamentul a doi indivizi de a-și petrece restul vieții împreună. Deși există multe moduri diferite de a propune, unul dintre scenariile des întâlnite este cererea în căsătorie intimă. Ceea ce presupune prezența la eveniment doar a cuplului, celelalte detalii fiind aranjate de o echipă specializată în organizarea cererilor în căsătorie din timp. Astfel, contribuind la crearea unei atmosfere memorabile și speciale, care la sigur îmbunătățește experiența pentru ambii parteneri.

Unul dintre principalele motive pentru care o cerere intimă este atât de specială este că permite cuplurilor să se concentreze unul pe celălalt și pe relația lor fără distragerea atenției de la alte persoane sau factori externi. Prin crearea unei atmosfere romantice și intime, detaliile despre preferințe prezente în acel spațiu ajută cuplurile să se simtă mai relaxate și mai confortabile, făcândui mai ușor să-și exprime dragostea și angajamentul unul față de celălalt.

În timp ce propunerile sunt adesea prezentate în filme și emisiuni TV ca surprize complete, logodna ta probabil nu va fi total neașteptată. Conform rezultatelor mai multor sondaje, doar aproximativ o treime dintre persoanele cărora li s-a propus să spună că a fost o surpriză completă. Aproximativ 54% dintre propuși știau că va veni o propunere, dar nu știau când, în timp ce 11% aveau sentimentul că se întâmplă. În timp ce vă recomandăm să vorbiți despre preferințele inelului de logodnă înainte de propunere, vă sugerăm și să vorbiți despre viitorul relației dvs. pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru căsătorie. În timpul acestor conversații importante, este probabil ca propunerea să nu fie o surpriză – și asta este în regulă. Îți poți uimi în continuare pe celălalt semnificativ cu o experiență incredibilă care-l va uimi, chiar dacă au bănuit că se va întâmpla ceva.

Un alt beneficiu al unei propuneri intime este că permite cuplurilor să aibă o experiență mai personală și privată, ceea ce poate fi deosebit de important pentru cei timizi sau rezervați. Evitând o propunere publică cu prietenii și familia, cuplurile se pot bucura de un moment mai intim pentru ei, despre dragostea lor unul pentru celălalt și despre viitorul lor împreună.

Deși nu există date concrete cu privire la prevalența cererilor intime față de cele cu prietenii și familia, cercetările sugerează că majoritatea oamenilor preferă o experiență privată și personală, dar pregătită de specialiști și cu fotografi. Un sondaj realizat de The Knot a constatat că 68% dintre femei și 75% dintre bărbați au preferat o astfel de logodnă. 

 

Îți dorești să-ți surprinzi iubita cu o cerere în căsătorie, ți-ar plăcea un astfel de scenariu, noi suntem alături de tine, apelează! 
 
Iubiți-vă!

 

 

 

 

 

 

 



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.