Tendințele inelelor de logodnă pentru anul 2023 și cele 6 stiluri remarcabile

 

 

             Logodna este un moment extrem de important în viața unui cuplu, de aceea și inelul trebuie să corespundă semnificației. Fie că decizi să-i dăruiești un inel cu diamante, piatră prețioasă, aur alb sau galben, pe lângă mărimea acestuia ar fi bine să te informezi preventiv și despre trendurile anului. Fetele știu să aprecieze aceste detalii, în special cele care sunt îndrăgostite de lumea seriale și celebrități.

              Acestea fiind spuse, este întotdeauna distractiv să ținem cont de ceea ce este „în trend ” și de aceea am realizat o mică selecție din mai multe stiluri, după care vă veți putea ghida în alegerea celui mai inel.

              Potrivit designerul de bijuterii Stephanie Gottlieb, specializată atât în ​​bijuterii de mireasă, cât și în bijuterii de modă, unul dintre cei mai mari factori care influențează tendințele inelului de logodnă este accentuat de celebrități, și anume acele logodne răsunătoare din ultima perioadă. Astfel, se poate explica renașterea popularității inelului tăiat cu smarald. „Smaraldul este una dintre cele mai clasice forme, cred că le vedem tot timpul, dar o mare parte provine din cultura celebrităților”, spune Gottlieb.

Tăiere de smarald

Diamantele tăiate de smarald sunt purtate cel mai adesea de mâna unei persoane cu un puternic simț al stilului personal, motiv pentru care Kim Kardashian,  și chiar Paris Hilton au toate diamantele deschise în formă dreptunghiulară.


Dincolo de designul modern șic, un tips al alegerii unui diamant tăiat de smarald este că acesta pare de obicei mai mare și este adesea mai puțin costisitor decât un diamant rotund tradițional. În general, Inelele de logodnă colorate cu diamante și pietre prețioase devin din ce în ce mai obișnuite. Un inel cu piatră colorată este o opțiune distractivă, deoarece adaugă o declarație personală unei piese clasice.



Piatră Colorată

Un impact (literal) uriaș asupra tendințelor inelelor din acest an este propunerea lui Jennifer Lopez și Ben Affleck. Deoarece aceasta a fost cea de-a doua logodnă a cuplului, aceștia au avut o nouă oportunitate de a face senzație cu inelul ales, iar diamantul verde estimat a avea o valoare între 5 și 10 milioane de dolari de pe degetul lui JLo a făcut cu siguranță exact asta.

 

Dacă îți place aspectul inelului din poză poți găsi o piatră de culoare strălucitoare într-un interval de preț mai rezonabil. De la pietre prețioase acvamarin sau smarald până la diamante galbene, alegerea unui inel de piatră colorată este o modalitate excelentă de a adăuga un element unic la ceva pe care îl va purta în fiecare zi.

Trei Pietre

Inelele de logodnă din trei pietre au diamantele triple, ceea ce înseamnă și triplă strălucire. Dincolo de factorul „wow” adăugat al unui inel de logodnă din trei pietre, există o semnificație suplimentară – cele trei diamante sunt menite să reprezinte trecutul, prezentul și viitorul cuplului. Ce poate fi mai romantic?

 

Set de rame

Dacă consideri că stilul ei este clasic sau mai minimalist, probabil că-i va plăcea un inel de logodnă cu rame. O fixare a ramei este atunci când diamantul este înconjurat de un inel de metal prețios pentru a-l ține pe loc, creând o margine complet netedă.


Această setare poate fi adăugată la o varietate de tăieturi de diamant, dar este cel mai popular asociat cu un diamant rotund sau oval. Dacă sunteți în căutarea unei surse de inspirație pentru setarea ramei, vedeta Emily in Paris , Lilly Collins, are un inel de logodnă superb cu rame.


 

 

Inspirat din epocă

Există întotdeauna o atracție față de ceva care are relevanță sau fler istoric, în același mod în care oamenii cumpără antichități. Bijuteriile, la fel ca moda, revin stilurilor trecute. Dacă sunteți în căutarea unui inel inspirat din stilul vintage, cel mai bun loc pentru a începe căutările ar fi juvaierii locali - sau poate chiar cu bunicul. Totodată, mulți bijutieri au deja modele ornamentate cu elemente de epocă din care să alegi sau le vei putea personaliza.

Diamante cultivate în laborator

Dincolo de forma sau setarea unui inel de logodnă, există un interes din ce în ce mai mare pentru a se asigura că diamantul de pe degetul iubitei este din surse durabile. Diamantele cultivate în laborator sunt o alternativă, care vine de obicei la un preț mai mic, fără a se sacrifica nimic din strălucirea diamantului.


Contrar unor concepții greșite, diamantele cultivate în laborator nu diferă cu nimic de roca care e scoasă din pământ. „Diamantele cultivate în laborator sunt diamante reale – din punct de vedere chimic, fizic, molecular – dar fără nici un impact asupra mediului al diamantelor extrase tradiționale”, explică Marshall. Kathryn Money, SVP al merchandisingului și expansiunii cu amănuntul la Brilliant Earth , observă că diamantele cultivate în laborator au fost deosebit de populare printre cumpărătorii mileniali și din generația Z, ca o alternativă la fel de frumoasă, dar mult mai accesibilă.  


 

Din toată multitudinea de exemple prezentate mai sus, și nu doar, ține minte că inelul o va caracteriza pe ea, dar mai mult va reprezenta dragoastea eternă.





Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.