Ce să spui atunci, când ceri mâna iubitei tale?


Te pregătești să adresezi marea întrebare persoanei pe care o iubești? Felicitări! Este un eveniment însemnat, iar o mică pregătire vă va face momentul mult mai special. Spunând o variantă precum „Vrei să fii soția mea?”, este cea mai importantă parte, dar, este mult mai profund atunci când pe lângă această propunere mai există și alt discurs. Iar fiindcă de obicei, băieții de la emoții își pierd cuvintele, echipa Cereri în căsătorie, vine în ajutorul tău și îți recomandă câteva idee de discursuri, pentru momentul vostru:


1. Draga mea iubită, am un cadou pentru tine. Uite, privește la această cutie mică și cu siguranță, ți-ai dat seama deja ce este înăuntru. Spune-mi, ești fericită să primești acest cadou special de la mine? Toată dragostea și aprecierea mea pentru tine este ascunsă în acest mic inel. Este un simbol al marii mele iubiri, iar pe această cale vreau să te întreb: ,,Vrei să fii soția mea?’’


2. Prezența ta în viața mea, este ca cel mai scump diamant, adică este foarte prețioasă. Îți mulțumesc că strălucești ca un curcubeu în fiecare zi. Ce pot să-ți dau în schimb pentru acest lucru? Dragoste, respect, prietenie? Nu, astea sunt evidente și le voi oferi mereu. Iar în această zi specială doresc să te uimesc cu ceva mai mult. Prin urmare, draga mea, intenționez să te întreb dacă ești de acord să te căsătorești cu mine?


3. Scumpa mea, ești foarte tandră, elegantă și frumoasă, chiar dacă tu însuți nu crezi așa, crede-mă, eu văd aceste trăsături, iar  inima mea se bucură. Sunt foarte mândru că ne-am întâlnit și s-a ivit între noi acest sentiment incomparabil de dragoste. Vreau să-ți pun o singură întrebare, simplă, dar care va decide soarta relației noastre: vrei să fii soția mea, să-mi fii alături toată viața la bine și la rău?


4. (Numele fetei)..după ce te-am întâlnit o dată, n-am mai vrut să mă despart de tine, iar această dorință nu m-a părăsit până în ziua de astăzi, pentru că toate cele mai bune trăsături feminine și umane s-au convertit în această ființă dragă a ta. Scumpa mea, vreau să-ți justific toate speranțele și să avem împreună un curs al vieții fericit. În acest moment, vreau să te rog să răspunzi la cea mai importantă întrebare pentru mine: Vrei să fii soția mea?



În concluzie, echipa Cereri în căsătorie îți propune ca înainte de a-ți declara marea iubire, gândește-te cu adevărat la ceea ce vrei să spui. Fă o excursie pe calea memoriei, reflectând asupra relației și poveștii voastre de dragoste, amintește-ți cum v-ați cunoscut, cum v-ați îndrăgostit și retrăiește cele mai fericite amintiri. Începe discursul cu ceva ce vă reprezintă doar pe voi doi, fii cât mai sincer și deschis posibil, pentru că până la urmă emoția e cea care contează.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.