Care sunt cele mai potrivite flori pentru o cerere în căsătorie?

O cerere în căsătorie se află cu siguranță pe lista celor mai semnificative ocazii din viața fiecărui bărbat.

Odată ce îi propui iubitei tale o cerere în căsătorie, nu dai dovadă doar de faptul  că o iubești, dar de asemenea, îi demonstrezi că ești fericit să-ți trăiești viața alături de ea și dorești să-ți împărtășești aspirațiile, speranțele și obiectivele cu ea  pentru tot restul vieții.


O cerere de căsătorie se face prin îngenuncherea bărbatului către iubita sa, prin prezentarea unui inel și prin clasica întrebare „Vrei să fii soția mea?”. 

Un aranjament minunat cu un decor personalizat și cu toate detaliile puse la punct poate intensifica propunerea de nuntă și oferă un nivel bun de romantism care te poate ajuta să o faci să spună cât mai repede ,,DA’'.  

Cu toate acestea, acest eveniment mai poate fi făcut memorabil oferindu-i buchetul de flori potrivit. Pe lângă toate acestea, florile sunt cele care îți pot da bătăi de cap atunci când sosește ziua cea mare.

Iar în acest sens, echipa noastră te informează despre cele mai deosebite flori pe care să le alegi:


Trandafirii: 

Nici o floare nu poate simboliza romantismul mai bine decât trandafirii. Trandafirii sunt disponibili într-o multitudine de nuanțe. Un buchet de trandafiri roșii este perfect pentru a spune magicile cuvinte - „Te iubesc” iubitei tale. Știți câți trandafiri sunt considerați ideali pentru o propunere? O duzină.. de la 15 trandafiri până la 200. 


Crini:

Aceste frumuseți parfumate cerești sunt orbitoare, delicate și seducătoare în același timp.

Crinii sunt despre a pune stelele în ochii iubitei tale! Fă cererea în căsătorie cu un buchet de crini, pentru că aceste flori vibrante arată puterea iubirii tale. Ei sunt mai potriviți pentru fetele strălucitoare, încrezătoare în sine și care iubesc surprizele. 


Bujori:

Bujorii simbolizează tandrețea, romantismul și devotamentul față de persoana iubită. Buchetele din aceste flori sunt incredibil de luxoase. Dar sezonul bujorilor este foarte scurt - îi puteți cumpăra doar în prima lună de vară. În restul timpului, găsirea acestora  este o sarcină foarte dificilă.


Eustome:

Aceste flori exotice vor surprinde orice fată cu frumusețea lor. Eustomele arată deosebit de frumos în aranjamentele luxoase de flori cu trandafiri și crini.


Orhidee:

Vrei ca propunerea ta să reflecte cât de rară și specială este iubita ta? Atunci impresioneaz-o cu orhidee! Orhideile mari și strălucitoare vor lăsa o impresie de durată iubitei tale. Dacă persoana iubită iubește aceste flori, atunci ele sunt perfecte pentru o cerere în căsătorie.


Hortensiile:

La fel de încântătoare și de durabile ca și povestea voastră perfectă de dragoste. Hortensiile sunt cel mai bun mod de a spune „Fii a mea!”. Alegeți o combinație de hortensii deschise și roșii intense pentru a vă exprima admirația și dragostea.



!!! Ce să nu-i dăruiești unei fete:


  • Buchete mici - Ele te pot descrie ca fiind o persoană rea și meschină. Nu ar trebui să economisiți pe o cerere în căsătorie.
  • Plante de ghiveci - Da, florile în ghiveci pot fi frumoase, dar există foarte puțin romantism în ele!
  • Combinații de culori contrastante, un buchet „vesel”. Acest lucru poate arăta neseriozitatea intențiilor tale.
  • Buchet de nuntă stilizat. Este mai bine să amânați astfel de flori până la nuntă. 


Concluzie:

În concluzie, indiferent de oferta de buchet pe care o alegi, este de cea mai mare importanță să obții un buchet care este preferat personal de iubita ta. Îți poți face o idee generală despre ceea ce îi place, dacă i-ai dăruit buchete în trecut. În fond, nu florile contează, ci gestul și sentimentele pe care ți le exprimi atunci când dăruiești flori. Dacă îți dorești o cerere de căsătorie romantică de neuitat, atunci lasă florile să vorbească!

Pentru a nu avea prea multe bătăi de cap, echipa noastră te ajută integral în organizarea cererii tale de căsătorie. Astfel, de flori ne ocupăm noi și te asigurăm că le vom alege pe cele mai fascinate și speciale, după profilul iubitei tale.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.