Nu-mi place inelul de logodnă

Nu-mi place inelul de logodnă

La o cerere în căsătorie mereu persistă un detaliu foarte important, inelul de logodnă.
Să fim sinceri, se întâmplă că această bijuterie să nu-ți fie pe plac.
Ce poți face în această situație?!

  • Oferă-ți mai mult  timp pentru a te obișnui cu el
Nu subestimați cele mai obișnuite sfaturi. Se întâmplă adesea ca un inel de logodnă pur și simplu să nu se potrivească cu imaginea unei bijuterii speciale care s-a format în capul tău. Poate nu este mai rău sau mai bun decât ceea ce te-ai gândit pentru tine însă este diferit.
Încearcă să îți amintești, probabil că ai avut un parfum dăruit de cineva de care nu ți-a plăcut din prima, dar de care te-ai îndrăgostit după. Sau o rochie care a stat în dulap mult timp, și apoi a devenit cea mai preferată din garderobă. 
Oferă-ți un pic de timp pentru a te obișnui cu  frumusețea bijuteriei pe care a ales-o pentru tine persoana iubită.

  • Încercați inelul cu alte bijuterii
De asemenea, vedeți cum se potrivește cu hainele, ceasurile, accesoriile preferate și cum arată cu o manichiură proaspătă. Este posibil să observați cât de armonios și natural se privește. 

  • Descoperă semnificația alegerii    
S-ar putea să existe o poveste în spatele alegerii inelului pe care  nu o cunoști. Poate mirele tău l-a ales, așa că i s-a părut  cel mai delicat inel, pentru că te vede feminină și gingașă?  Sau a încercat să găsească ceva deosebit care să se potrivească  frumuseții tale?  Mărturisiri de acest gen îți va arăta valoarea bijuteriei.

  • Fii sinceră cu viitorul tău soț 
Dacă înțelegi că nu ești gata să vezi acest inel pe deget în fiecare zi, discută cu mirele. S-ar putea să spuneți că apreciați cu adevărat alegerea lui, dar ai avut o imagine diferită a modului cum îți dorești să fie inelul tău de logodnă. 

  • Mergeți împreună la magazin, giuvaier
Aici, cea mai bună soluție ar fi să mergi la un bijutier bun sau la salonul de unde mirele a cumpărat bijuteriile și să afli toate opțiunile posibile.
Ați putea, de exemplu: să adăugați pietre, gravură sau alt elemente în stilul tău.

  • Alegeți o verighetă  potrivită
De multe ori cuplurile amână achiziția  verighetelor mai aproape de nuntă, dar în cazul tău, o vizită la magazinul de bijuterii este destul de justificată. Un inel de căsătorie poate completa frumos un inel de logodnă, poate adăuga puțin din stilul tău și îl poate face să  joace într-un mod nou și diferit.

  • Cumpărați altul împreună
La urma urmei, nu este o situație atât de gravă și foarte curând, această delicată „problemă” se va transforma într-o poveste distractivă de familie pe care o veți spune copiilor la fiecare aniversare.

Iubiți-vă!





Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.