Petrecerea Baby Shower. Un nou trend în domeniul evenimentelor de suflet!

Știm cât de mult aștepți venirea pe lume a bebelușului tău. Ești înconjurată de emoții și stări care te copleșesc în fiecare clipă. 

Ai alături de tine oameni dragi care sunt gata să împărtășească bucuria sosirii acestui mic omuleț și să te susțină în buna creștere a acestuia.

 

 

Pentru că nașterea unui copil e mai mult decât un dar al vieții, echipa noastră îți este alături de tine înainte ca bebelușul să se nască.

Special pentru voi doi îți organizăm cea mai tare petrecere baby shower ca tu să te bucuri de acest eveniment magic, nașterea copilului tău.

 

 



Conceptul de baby shower vine din SUA și presupune o întâlnire de suflet cu oameni dragi care îi aduc viitoarei mămici daruri și îi urează o naștere ușoară. Sintagma „baby shower” semnifică faptul că femeiea însărcinată este „scăldată în cadouri” aduse de invitații la petrecere.

 


 

Dacă dorești să îți surprinzi plăcut sora, verișoara sau o prietenă însărcinată, să știi că pot să îți fiu un complice de încredere.


 

 


Serviciile pentru un baby shower sunt:

un decor de poveste

servicii foto și video

cadouri personalizate

candy bar

organizare. 

De ce să apelezi la serviciile mele? Pentru că am o experiență de 12 ani în domeniul organizărilor de evenimente festive ( nunți, cumetrii, cereri în căsătorie etc).

Mă implic sută la sută în buna organizare a evenimentului pentru ca tu să nu știi de stresul acestui proces. Te ascult cu atenție și ajungem la  un numitor comun pentru ca petrecerea să fie una de poveste!

 

 

 

 

Daniela este una dintre protagonistele unei petrecerei de acest gen. Nu a știut că i se organizează o surpriză de acest fel, iar emoțiile au fost dintre cele mai frumoase. Fetița ei mai mare, Ilinca a fost la fel de încântată de eveniement și își așteaptă cu nerăbdare surioara.

 

Daniela ne-a spus că are cele mai tari prietene care au păzit secretul bine. „Nu am bănuit nicio clipă ce mi se pregătește. Nu intuiam unde urma să ajungem în acea zi cu Ilinca. Am avut parte de o surpriză minunată, cel mai colorat baby shower”, a mărturisit Daniela.

 


Nu ezita să ne contactezi la numarul 068574648!



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.