Cristina Postolachi, cupidonul perfect!

 

În această dimineața ploaia îmi bătuse le geam. Cobor tiptil din pat, îmi trag draperiile și îmi deshid geamul. Las primăvara să intre în camera și în sufletul meu. O simt cum îmi curge prin vene, în gânduri și în tot ce însemn eu. În timp ce sorb din cafeaua amară, gândurile mele se opresc tot mai des la aceeași întrebare:
"Cum îți reușește să poți citi fiecare cuplu cu care interacționezi!?".

Deobicei zâmbesc ușor când primesc cuvinte de admirație în adresa mea, m-am decis să vă dezvălui un pic definiția modului meu de a fi. M-am întors în timp, am cules ani de experiență, muncă și pe raftul cel mai de sus mi-am găsit transparența, ceea care mă ajută cel mai bine.
Pun suflet în tot ceea ce fac, iar rezultatul contează cel mai mult.

Simt că mi-a reușit abia atunci când pe chipurile îndrăgostiților pot citi de cât o mare fericire că totul a fost la rezultatul așteptărilor lor.
Încerc să pricep dorințele fiecărui bărbat în parte și să înțeleg numele fericirii lui. Căci toți ei sunt diferiți,  astăzi apelează un bărbat care știe exact ce își dorește, mâine îl pot întâlni pe cel care este foarte confuz în cerințele sale. De aia și sunt aici să îi pricep și să le servesc pe tava exact ceea de ce au nevoie.

Aici îmi vin în ajutor ale mele câteva tactici și întrebări bine formulate.
Nu îl întreb doar ce își dorește, dar încerc să o cunosc pe Ea și povestea lor de dragoste.
Căci într-un final detaliile mici sporesc creșterea lucrurilor mari. Lucruri ce mai apoi le fac ziua cererii în căsătorie una memorabilă cu miros de parfum de dragoste, asortat cu vin, lumânări și un sincer DA!

Zâmbete ce de azi speri să le împartă împreună pentru totdeauna la doi într-un ritm infinit al vieții.
 Toți noi avem un talent, iar eu l-am descoperit pe al meu de curând să fiu cupidonul perfect, ce își propune să facă pe toată lumea fericită. Căci dragostea este un sentiment atât de frumos și înălțător încât ar trebui să o accentuăm în infinit prin detalii mici.

Fi-ți fericiți și iubiți sincer!