De o sută de ori „DA”!

  

Mă uit în urmă și zâmbesc. Sunt încântată că am pus și eu o „piatră” de temelie la fericirea unor cupluri. O parte dintre acestea au deja copii, alții urmează să joace nunta, iar unii abia așteaptă să simtă emoțiile unei nunți de poveste. Mă bucur că proiectul meu „Cereri în Căsătorie” a ajuns la frumosul număr 100, adică 100 de domnișoare au spus „DA” la cererile organizate de echipa mea.

Sunt emoții, gânduri, idei, planuri, concepte și cel mai important, oameni care se implică sută la sută ca aleas inimii să spună cu încredere „DA”. Fiecare cerere în căsătorie are specificul ei, are propria ei energie, poveste, eroi, scenariu. Mereu îmi setez idei irepetabile pentru fiecare eveniment. Ei toţi sunt pentru mine speciali, toate cuplurile ce îmi încredinţează aceste clipe magice îmi sunt dragi!


Un alt moment esențial în munca mea e să înțeleg doleanțele bărbaților care îmi solicită organizarea cererii. Am învățat să îi „citesc” din prima, să îi înțeleg ce își doresc mai exact. E un punct important pe care îl dezvolt de la o cerere la alta, iar dacă am ajuns la cifra de 100 de „Da” eu cred că ne facem treaba suficient de bine!
 
Dacă vrei să îți surprinzi jumătatea cu o cerere demnă de un scenariu de film, nu ezita să te alături marii familii „Cereri în căsătorie”!
Noi suntem echipa care știe cum să creeze scenariul perfect pentru un „DA” hotărât! 

Casa de piatră, scumpii mei!