Petrecerea Burlăcițelor ❤ Altfel

 


😍 da da da da! Am realizat imaginea de pe Pinterest în realitate.
Acesta este genul de petrecere a burlăcițelor pe care am teleportat-o din net pentru viitoarea noastră mireasă Anastasia.

🌸🥂Firea ei creativă ne-a provocat echipa să creem o seară a fetelor. Ne-a arătat o poză cu domnișoare în rochii vaporoase la apus, cu multe flori, mici surprize și cu prezența celor mai apropiate persoane, și ne-a spus: "Vreau așa, ca aici! ".
Vizualizarea fotografiilor transmit atmosfera caldă din acea zi, privește-le până la sfârșit și asigură-te că am reușit să-i îndeplinim dorința.

 

              Un invitat special la sărbătoare a fost Lola, sora patrupedă a Anastasiei, credeți-ne că e și ea o domnișoară la cum a țopăit și pozat!
          Mireasa și-a dorit foarte mult ca îndrăgitul ei prieten de companie să fie în rând cu fetele la evenimentul de dinainte de nuntă, iar o petrecere în aer liber i-a permis prezența. 

 

 

            Pe lângă multele secrete spuse - mai avem ceva de povestit despre petrecerea burlăcițelor a Anastasiei. Prietenele s-au pregătit cu mici surprize utile pentru ziua nunții, dar și pentru statutul de viitoare gospodină. 

 

  

 

         Cea mai bună prietenă pe viață - MAMA, este exact cazul lor și pozele vorbesc mul prea bine de la sine. Doar priviți acest zâmbet a miresei, care cândva a fost mica ei copilă. 
      Așadar, Nu ezitați să vă invitați Familia, în special mamele ca oaspete de onoare la petrecerea voastră a domnișoarelor.

 

  

        Altfel, zicem noi, pentru că e o petrecere organizată după propriile preferințe a viitoarei mirese, cu acele persoane dragi, într-o atmosferă ruptă din filme, deasupra unui povârniș care taie respirația la propriu datorită apusului magnific. 
 
           Fii creativă și apelează cu încredere pentru a avea o adevărată Petrecere a Burlăcițelor! Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.