Cerere în căsătorie în Vacanța de Iarnă ! 


  

                   Vacanța de iarnă ... doar auzind această frază așa-i că deja v-ați imaginat acea seară liniștită în doi în fața unui film tematic, de Crăciun, sau sunteți cu gândul la priveliștea din munți?  Numită și perioada Sărbătorilor de Iarnă, știm cu toții că sunt acele zile pline de căldură, compasiune și nostalgie petrecute alături de cei dragi.

         Fie că sunteți adepții sărbătorilor mari în familie sau optați pentru escapade scurte în orașele cu cele mai frumoase Târguri de Crăciun, cu siguranță îl așteptați pe Moșul ținându-vă de mână cu persoană iubită. Deși această atmosferă feerică, din oraș, casă și oficiu este încântătoare, recunoaștem că aveți doar 2,3 zile pentru a reuși să vă și odihniți și să faceți totalurile întregului an.


        Pentru mulți îndrăgostiți unul dintre punctele scrise pe Lista cu dorințe din 2022 e LOGODNA, atât domnișoarele așteaptă să le fie cerută mâna, cât și bărbații își doresc să intre la braț cu logodnicele în noul an. DE ACEEA, anume această Perioadă a Crăciunului și Revelionul este considerată conform statisticilor cea mai romantică și cea în care se fac cele mai multe logodne!


       Dragii noștri, primul tips este că nu o să da-ți greș cu locația, atmosfera, dispoziția și ținuta iubitei, deoarece ea singură a participat la alegerea acestor detalii atunci când ați planificat vacanța la munte. Vă va fi ușor să o invitați la cina restaurantului din pensiune unde sunteți cazați sau chiar să faceți o plimbare până la pârtia de schi sau săniuș. Ajunși în vârful muntelui de unde se văd priveliști ca-n cărțile cu povești, cu mulți brazi acoperiți de zăpadă și ea este încântată de tot ce vede, este momentul potrivit de a-i întinde cutia cu inelul și a spune Vrei să fii soția mea? Pe cât de simplu pare, pe atât de romantic și imprevizibil e acest scenariu pentru ea. Și pentru că ei și-au dorit o amintire de logodnă astfel, cererea în căsătorie organizată de echipa noastră în munții din Brașov a avut și un mic mesaj ascuns printre copaci ... 


 

          Majoritatea dintre noi sunt epuizați la sfârșitul anului și ar vrea să fugă de rutină, de aceea aleg să petreacă ajunul Crăciunului într-un oraș din Europa, planificând un city break de câteva zile pentru a se încărca emoțional. Iată și cel de-al doilea tricks pentru tinerii îndrăgostiți, tot ce trebuie să ai la tine în buzunar pe lângă pașaport și portmoneu este INELUL. Când te simți compleșit de emoții oferă-l în dar iubitei, iar acele momente vor fi cele mai de preț din 2022. Având în experiența noastră exact așa o dorință, le-am organizat o mică surpriză la Palatul Mogoșoaia din București. Ce știa iubita, că merge pentru o noapte într-o excursie la o oarecare locație frumos amenjată de sărbători. Ce-a fost cu adevărat, redau aceste poze. 


 

           Cu cât creștem mai mult, cu atât mai tare ne dorim să fim alături de familie, de părinți, surori, nepoței și bunei, în special în perioada Crăciunului. În această lume modernă fiecare dintre noi are pe cineva drag departe de casă, într-o altă țară, sau un oraș mai îndepărtat. Cunoaștem că anume acele orașe sunt destinațiile în care decideți să fiți fizic de sărbători, ba chiar vă faceți cadouri în forma unor bilete de avion. Nu mereu coincid concediile celor doi parteneri, dar nici relația în care sunteți nu vă obligă să mergeți împreună oriunde, Iar acesta e exact un scenariu deosebit pentru a o impresiona la maxim . 


          La sigur vă întrebați, CUM? Când iubita decide să meargă la cineva din membrii familiei în vacanță, iar înainte cu 2 zile de Crăciun primește de la ei un cadou special cu un bilet de avion, spre orașul în care locuiesc alți membri ai familiei, tot ce trebuie să faci tu este să ții secretul până la sfârșit. Iubita, cu siguranță, deja simte magia și e copleșită de emoții, însă adevăratul cadou de Crăciun vei fi tu ajuns ca prin minune exact în acel oraș din Europa, exact la locația unde îți face ea poze de familie cu un INEL DE LOGODNĂ la spatele ei. A fost o adevărată poveste, și un scenariu cu o logistică dificilă pentru organizatorul echipei să adune pentru această cerere în căsătorie peste 10 persoane din țări și orașe diferite în Milano. Cât de feeric a fost și mai multe detalii le vom povesti în articolul ce urmează. 

 

 

          Oricare dintre scenariile selectate de dumneavoastră vor fi frumoase, în special cele cu implicarea noastră. De aceea, cum se spune și se cântă în acel filmuleț extrem de popular acum pe tiktok și instagram:  It's Timeeeeeee! 

         Da, este timpul pentru o familie nouă, a voastră, mai ales că au rămas doar 10 zile până la Crăciun !!!
         Grăbiți-vă să ne rezervați echipa pentru momentul vostru special de logodnă!



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.