De ce să organizezi cererea în căsătorie în decembrie?

 De ce să organizezi cererea în căsătorie în decembrie?


Decembrie - cea mai magică și fantastică lună în care poți cere mâna iubitei tale. Având în vedere că cererea în căsătorie este caracterizată ca fiind ceva feeric, ce moment poate fi mai potrivit decât Crăciunul sau Anul Nou. Luminițele, puloverele confortabile, lumânările mirositoare, nopțile lungi și zăpada întruchipează cu adevărat acel sentiment magic și romantic în preajma acestor sărbători.

Iată câteva motive pentru a profita la maxim de acest anotimp fantastic și a-l face mult mai special, printr-o cerere în căsătorie:

  • Toată familia este împreună de sărbători:

Pentru că familia este cea care contează în primul rând, ai vrea cu siguranță să-i ai pe toți cei dragi alături pentru a le arăta, cât de mult înseamnă partenera ta pentru tine. Desigur, Crăciunul este motivul perfect pentru a se reuni toată familia. Iar dacă dorești, ca acest moment să fie mai intim, poți organiza cererea în căsătorie mai devreme, după care aduceți vestea mare celor apropiați, în timpul reuniunii.

 

  • An Nou - Capitol nou:

De Anul Nou sărbătoriți dublu! Poți să ceri mâna iubitei tale înainte de a bate ceasul ora 00:00. Astfel veți putea intra în noul an fiind oficial împreuna, iar plus la aceasta și data acestui eveniment va fi una memorabilă pentru totdeauna.

 

  • Inelul de logodnă - cadoul perfect de Crăciun:

Cu siguranță lista cadourilor pentru ea este nelimitată în acest an și totuși, nu știi ce să-i cadonezi pentru a rămâne impresionată. Dar oare ce cadou poate fi mai frumos și mai romantic decât dragostea? Cea mai bună și creativă modalitate de a-ți exprima extazul față de iubita ta este oferirea inelului de logodnă. În acesta vei putea pune toată dragostea, respectul și dorința de a fi până la adânci bătrâneți împreună. Cu siguranță emoțiile vor fi de nedescris.

 

  • Ai posibilități nelimitate de ai cere mâna romantic și creativ:

În această perioadă a sărbătorilor de iarnă există o sumedenie de localuri, locații și activități care întruchipează emoțiile și magia romantismului. De exemplu, atunci când începe numărătoarea inversă, atunci când împodobiți bradul, în cadrul unui târg de Crăciun, unde Moș Crăciun ești chiar tu, la patinoar, într-un cadou sau chiar pe un globuleț. Orice variantă nu ai alege, la sigur va fi cea mai potrivită și magnifică.


 


Te-au intrigat cumva aceste idei?
Atunci, echipa Cereri în Căsătorie este aici pentru a-ți elimina stresul înainte de sărbătorile de iarnă. Suntem încrezători că vă putem oferi cel mai romantic, memorabil și special eveniment al vieții voastre. Contactează-ne și spune-ne ce concept ți-ai dori, pentru a-i cere mâna iubitei tale în ajun de sărbători.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.