3 idei romantice pentru o cerere în căsătorie acasă:

Majoritatea atunci când ne imaginăm o cerere în căsătorie, o vedem în locuri deosebit de frumoase, cu un decor magnific, multe flori, luminițe și lumânări. Dar, știați că sunt fete pentru care nu contează unde și în ce circumstanțe sunt cerute, de aceea o propunere acasă poate fi un eveniment la fel de frumos, ca și în orice loc frumos amenajat.

Să ceri mâna iubitei tale, în condiții de casă, poate chiar spori romantismul, pentru că sunt persoane cărora le pasă mai puțin de aspectul cererii, savurând, în schimb, momentul alături de persoana iubită. 

De această dată, echipa cereri în căsătorie îți recomandă câteva dintre cele mai romantice și creative moduri de a o cere în căsătorie, acasă, pe aleasa inimii tale.



  • Redați o prezentare cu pozele voastre, completate de cântecul vostru preferat.



Puține lucruri sunt romantice decât vizualizarea fotografiilor cu amintirile voastre împreună. Așa că noi îți recomandăm să aduni fotografii și videoclipuri vechi de la începutul relației, să faci o prezentare drăguță cu melodia voastră preferată, iar la sfârșitul slide-urilor, să pui marea întrebare ,,Vrei să fii soția mea?’’. Redă acest filmuleț pe un perete, cu ajutorul unui proiector. Adună cele mai confortabile perne și pături pentru a vă ghemui pe canapea și chiar aprinde câteva lumânări. Nicio întâlnire de cinema nu ar putea vreodată să depășească asta.




  • Împărtășiți un dans împreună:



Ce este mai romantic decât un dans lent în bucătărie? Așadar, aprindeți câteva lumânări pentru o ambianță intimă și porniți cântecul de dragoste preferat. Așteptați până când ultimul vers al cântecului se va termina, iar atunci pune-te într-un genunchi și adresează întrebarea cea mai importantă.


  • Bucurați-vă de un picnic în propria sufragerie:


Este ceva foarte simplu, dar totodată special atunci când stai pe podeaua sufrageriei cu cel mai bun prieten al tău. Așadar, noi îți recomandăm să întinzi o pătură pe podea, pornește lista de redare a pieselor preferate, gustați împreuna cu iubita ta o serie de mâncăruri speciale, pe care nu le-ați savurat niciodată și bucurați-vă de o conversație, cu o oră înainte de a-i cere partenerei tale să petreacă timpul pentru totdeauna cu tine.


Se știe că toate fetele visează să fie cerute în căsătorie cât mai original, de aceea trebuie ca acest eveniment să aibă un farmec aparte. Dacă te-ai gândit deja la o idee de cerere în căsătorie, dar nu știi cum să o organizezi, atunci echipa noastră îți stă la dispoziție și te ajută să ieși din încurcătură.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.