Cum “depistezi” mărimea inelului pentru o cerere în căsătorie, fără ca logodnica ta să-și de-a seama


Să recunoaștem, că în timpul unei relații memorăm mai multe mărimi, precum cea a pantofilor, a blugilor sau a căciulilor. Dar dimensiunea inelului? Câți dintre băieți se gândesc să o memoreze, pentru că odată și odată va veni cererea în căsătorie?

Și totuși, marimea este unul dintre cele mai importante detalii, atunci când cumperi un inel de logodnă. În funcție de tipul de inel pe care îl cumperi, redimensionarea acestuia poate fi supărătoare.


De aceea, iată câteva sfaturi de la echipa Cereri în căsătorie, care te poate ajuta să faci ca lucrurile să fie cât mai speciale și să vă păstrați în continuare secretul:


  • ”Împrumută” un alt inel de la iubita ta:

Dacă viitoarea ta logodnică poartă un inel pe degetul inelar stâng, îl poți “împrumuta”, în secret, desigur. Dacă este un inel pe care nu îl poartă des, nu ar trebui să fie nicio problemă să-l scoateți din cutia ei de bijuterii și să-l duceți la un magazin specializat pentru a-i determina mărimea.


  • Faceți semn cu o bucată de ață și un nod:


Înfășurarea unei bucăți de sfoară în jurul degetului iubitei tale și legarea unui nod vă poate ajuta să aflați dimensiunea inelului. Puteți face acest lucru în timp ce ea doarme sau puteți găsi o modalitate, astfel încât ea să creadă că sunteți amuzant și glumiți, fără ca să-și dea seama de intenția dvs.


  • Cadouri:


Dacă vrei să faci o Cerere în căsătorie, iar în apropierea acestui timp mai sunt alte sărbători, atunci cere prietenelor ei să-i cadoneze inele, pentru ca aleasa ta să le încerce. Iar între timp,  rugați prietenele acesteia să observe ce mărime este inelul procurat.


  • Mergeți la un târg de bijuterii/second hand:


Dacă nu știi ce mărime poartă la inel, o altă metodă e să mergeți la un festival de artă sau la un târg de vechituri sau bijuterii, comportă-te ca și cum ai glumi și începi să-i strecori pe deget inele vechi, de cocktail. Vezi care e potrivit și procurați-l. La sigur nu-l va purta în fiecare zi, așa că îl vei putea împrumuta oricând pentru acea ocazie specială.


În concluzie, să știi că orice inel îi vei propune, la sigur va fi acceptat. Majoritatea inelelor, chiar și cele cu diamante sau pietre prețioase în tijă, pot fi mărite sau micșorate. Cel mai important detaliu este să fie dăruit cu multă dragoste și iubire!


Vrei să știi și alte detalii despre cum să alegi inelul potrivit pentru logodnă, ce pietre să aibă acesta sau design?

Atunci te așteptăm pe link-ul următor, unde vei afla răspuns la întrebările tale: https://postolachi.md/blog/250-cum-alegi-inelul-potrivit-pentru-logodn.html




Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.