Villa del Balbianello un loc exclusivist și unic


Vila del Balbianello, locația care vă va lăsa fără suflare, cu siguranță!!!

Frumoasele sale grădini, terase și peisaje pitorești vă ademenesc din prima.
Situată pe vârful fâșiei de pământ care înaintează în mare  Lavedo, 
în localitatea Lenno (parte a Tremezzina), vila oferă o vedere uimitoare concomitent
 la Insula Comacina și malul vestic al lacului Como.
Cel mai iconic loc al acestei vile este logia cu trei arcuri, care privește spre nord spre Bellagio și Alpii din depărtare.

Vila del Balbianello, the location that will leave you without breath, certainly!!!

His beautiful gardens, terraces and picturesque landscapes lure you from the first.
Located on the top of the stretch of earth leading into the sea of Lavedo,
 in the town of Lenno (part of Tremezina), the villa offers a stunning view concurrently 
at the island of Comacina and the western lakeside of Lake Como.
The most iconic place of this villa is the three-spring logic, which looks north toward Bellagio and the distant Alps.


Vila este cu adevărat un loc special pentru a organiza o ceremonie sau o cină unică. Cuplurile și oaspeții au prileșul de a simți și briza apei singura modalitate de a ajunge la locație este cu barca. 

Vila Balbianello are priveliști unice ale lacului Como din toate părțile, ceea ce o face una dintre cele mai pitorești locații de nuntă. Doar prezența grădinilor și a priveliștilor glorioase fac un eveniment cu adevărat spectaculos și de neuitat. Vila găzduiește evenimente private precum nunți, ceremonii, sesiuni fotografice sau chiar pentru film. 

Capacitate pentru Logia Segre (galeria exterioară încorporată în clădiri, acoperită și deschisă către exterior printr-un șir de arcade sprijinite pe coloane sau pe stâlpi)  este de 60 persoane și 150 de invitați pentru terasa de pe malul lacului. 


Villa del Balbianello oferă multe opțiuni de închiriere pentru desfășurarea diferitor tipuri de evenimentede de la câteva ore, până la zile. O fotosesie pentru două ore ar fi de la 300 € + TVA, dacă ar fi la fel pentru două ore însă vila închisă pentru alți vizitatori prețul începe de la 600 € + TVA. 
Ceremonia civilă până la 10 invitați, la fel pentru 2 ore ar fi minim de 3500  € + TVA, 
iar pentru 50 de invitații bugetul ar fi de la 6900  €.


Cât costă să vizitați Villa del Balbianello?

 Pentru membrii Trustului Național al Italiei (FAI) , intrarea este gratuită. Vizita doar la grădina a fost gratis în wekeendul din 24 octombrie, însă am achitat 50 € pentru 2 persoane excursia din interiorul vilei.  Marea surpriză a fost că achitând acestă taxă  avem acces Gratis timp de un an la toate locațiile susținute de FAI. 

Tooate taxele și ofertele le găsiți la ei pe pagina sau pe site, deci merită să prinde-ți ofertele.


Villa del Balbianello este unică prin faptul că este unul dintre puținele locuri din Lacul Como care nu are vecini, ceea ce înseamnă că poți petrece până seara târziu, (un avantaj pentru o petrecere pe cinste). 


Villa a fost folosită ca decor pentru mai multe filme, inclusiv "O lună lângă lac", "Casino Royale" și "Star Wars Episodul II: Atacul clonelor". 


Fără îndoială, cea mai încântătoare reședință din tot Lacul Como, Vila del Balbianello, vă va captiva prin splendoarea sa. Până în prezent, este deschisă publicului și păstrată în perfectă stare de către FAI. 
Dar ce poți vedea ? 
Grădina în sine este o atracție, are o tăiere îndrăzneață în umbrelă a marelui stejar. Apoi Logia Durini, este arcuită și decorată cu un copac de trandafir și îmbrățișată de un Ficus Repens. 



Întregul complex este format din două clădiri rezidențiale. 


Clădirea principală a Vila Balbianello deține mobiliere englezești și franceze, care datează din secolele XVII și XVIII. 



Balbianello este una dintre cele mai frumoase și neatinse vile din zonă, oferind posibilitatea de a trăi o experiență „diferită”.


Cum se ajunge acolo? 
Este posibil să ajungeți la destinație pe jos de la Lenno (unde vă puteți parca mașina), plimbarea fiind aproximativ de un km, cam în 25 de minute. Cei care sosesc în Como cu trenul (stația Como Lago) pot lua autobuzul SPT C10 și pot coborâ la Lenno. Cu toate acestea, cel mai sugestiv mod de a ajunge la vilă este taxiboat-ul (barcă-taxi pe apă): începe de la Lido di Lenno pe lac spre locație. Cred că, doar senzația din barcă este puțin spus excitantă. 

   
                                                               
Interioarele de la Villa del Balbianello

 Biletul complet include, de asemenea, un tur ghidat în limba dvs. în interiorul clădirilor. Punctul de întâlnire este în Loggia, iar de aici turul începe cu două săli: Biblioteca, Sala de muzică. După mine, prima este mai spectaculoasă: mii de cărți, colectate de fostul proprietar Guido Monzino, informații li accesorii despre călătorii și explorări, de la Polul Nord până pe Everest.







 
În interiorul vilei, pe lângă Muzeul Expedițiilor, există și numeroase colecții: obiecte de artă primitive, hărți, tipărituri din secolul al XIX-lea cu vedere la Lario, covoare și picturi rare din sticlă de prin secolul al XVIII-lea.
 



Vila a fost inițial o reședință privată, iar acum este un muzeu. Interiorul este înfrumusețat de multe picturi din sticlă și de o bogată colecție de sculpturi și artefacte etnice. 



O mulțime de poze, steaguri și onoruri, care au aparținut celebrului explorator italian, sunt amenajate pe una dintre cele opt sanii folosite pentru a ajunge la Polul Nord. 
Etajul superior al Vila Balbianello este în memoria lui Guido Monzini, fost proprietar al vilei și lider al primei expediții italiene la Muntele Everest. 













După cum am și menționat mai sus, Villa del Balbianello este un loc foarte exclusivist și unic, din acest motiv taxa de intrare, închiriere este proporțională cu luxul și exclusivitatea locației în sine. 


Terasa inferioară din grădină este a doua opțiune pentru cină. Aici este obligatoriu prezența unui marchiz,
 cu o capacitate maximă pentru o cină de 150 persoane. 




Recomand, sugerez, îndemn să vizitați această locație de poveste.  

 Sau, de ce și nu, povestea voastră să înceapă cu un „Da”  într-unul dintre cele mai uimitoare și luxoase locuri de pe Lacul Como. 
Organizatoarea de cereri în căsătorie/ organizatoarea de nuntă Cristina Postolachi 
va ajuta cu drag toate cuplurile să-și realizeze visele în realitate.

 Ascultând solicitările voastre va crea și vă va garanta că ziua evenimentului va fi absolut perfectă! 

Iubiți-vă! 

I recommend, suggest, I urge you to visit this story location.

 Or, why not, your story should start with a "Yes" in one of the most amazing and luxurious places on Lake Como.
 Marriage request organizer/wedding planner Cristina Postolachi 
will help all couples to realize their dreams in reality. 

 Listening to your requests, will create and guarantee that the day of the event will be absolutely perfect! 

 Love! 

Enjoy, your Wedding Planner! 


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.