Nuntă anulată din cauza epidemiei Covid-19

Nuntă anulată din cauza epidemiei Covid-19.

Pentru multe cupluri această primăvară trebuia să fie una cu adevărat specială. Probabil a-ți petrecut luni sau ani întregi, planificându-vă nunta, așa că gândul anulării nu este deloc ușor de acceptat.
Eu am încept să discut cu cuplurile mele de ceva timp în urmă, încercând să-i ajut să poată lua o decizie corectă și necesară.
Scopul acestei postări este de a vă oferi câteva taskuri și sfaturi practice cu privire la nunțile din 2020, în special cele din mai-iunie.
Cum facem cu nuntă din Republica Moldova, cu invitați de peste hotare⁉️

✔️În primul rând dacă ați planificat o nuntă în primăvară aceasta, atunci există câteva măsuri suplimentare de siguranță care trebuie implimentate atât pentru voi, cât și pentru invitați.

1️⃣. Contactați furnizorii și oaspeții și întrebații dacă au vizitat țările infectate în ultimele 14 zile (China, Italia, Coreea, Iran). Evitați întîlnirile și discutați doar online.
2️⃣. Revizuiți contractele, fiți atenți la clause speciale.
3️⃣.Contactați oaspeții care sunt în grupurile de risc, deci vulnerabili (care au boli respiratorii, cornice, sau sunt vârstnici) și discutați dacă î-și mai doresc să participe la eveniment.
4️⃣.Contactați localul/ restaurantul de nuntă și concretizați:
- dacă personalul care va avea contact cu dvs. și oaspeții dvs. au fost în străinătate
- ce alternative vă propun, date libere sau poate săli cu un număr mai mic de invitați
- punețile nu numai întrebarea cu privire la personal și vacanțele recente, dar și care este actualizarea procedurilor suplimentare de sănătate și siguranță pe care le-au pus la punct sau urmează să le implimenteze.
5️⃣.Fiți gata să luați în considerare limitarea numărului de întâlniri față în față, în favoarea apelurilor online, video.
6️⃣.Sugestia mea este să vă asigurați invitații cu gel dezinfectant la intrare, dar și pe mese.
7️⃣.Asigurați-vă că există săpun antibacterian în toalete și nu doar săpun obișnuit, un prosop de hârtie pentru a usca mâinile și nu șervețele de mână.
8️⃣. În funcție de modul în care virusul continuă să se răspândească, s-ar putea să doriți să aveți o regulă informală de a nu săruta mireasa și mirele la întimpinare, dar și pe parcursul evenimentului.
9️⃣. Analizează varianta de a face o nuntă mai restrînsă, înregistrare civilă în sînul naturii.
Provocarea e să găsești o altă dată disponibilă și să menții aceeași componență de prestatoti de servicii, încearcă, nimic nu este imposibil.
1️⃣1️⃣. Elaborează liste, fă schițe și nu lua decizii pripite.
1️⃣2️⃣.Este de remarcat faptul că este posibil ca unii dintre oaspeții internaționali să nu dorească sau să nu poată călători, verificați acest detaliu din timp, anulați zboruri și cazări.


Dragi prestatori din domeniul serviciilor, în primul rând vreau să vă mulțumesc că ve-ți trata ca atare această criză și epidemie mondială.

Sunt ferm convinsă că toți ne dorim să ne ajutăm clienții și să venim cu soluții. Cu siguranță, toți ne facem griji pentru afacerile și veniturile din această perioadă.
Cred că cuplurile trebuie să audă de la noi soluții, trebuie să știe că se pot baza pe noi, cei care muncim în acest domeniu de ani buni și putem să oferim și planul B.
Deci:
1️⃣Nu ignorați clienții, rămâneți în contact cu aceștia pentru a le oferi siguranță și îndrumare. Se simt pierduți acum și trebuie să știe că sunteți alături de ei în această perioadă incertă.
2️⃣Fiți flexibili discutând alte date și perioade.
3️⃣În loc de întâlniri față în față optați pentru cele online.
4️⃣Nu dați promisiuni nesigure, fiți atenti la ceea ce promiteți.
5️⃣Respectați clauzele contractuale, apoi decideți în ce măsură veți aplica termenii noi.
6️⃣Autoizolațivă dacă dezvoltați simptome.
7️⃣Asigurați-vă că aveți pe cineva care vă poate furniza servicii și dacă vă puteți îndeplini mai mult obligații.✔️

Acum putem da dovadă de profesionalism, atitudine și omenie!

Enjoy your wedding!


Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.