Cum alegi inelul potrivit pentru logodnă

Inelul de logodnă este bijuteria ce aprobă legământul dintre viitorii soți. Fie că are un design sofisticat sau minimalist, să îl găsești pe cel potrivit e o adevărată provocare.
Noi am întocmit o listă cu sfaturi despre cum să alegi inelul perfect pentru logodna voastră, iar iubita ta să spună „Da” fără a mai sta pe gânduri.
Cum alegi inelul potrivit pentru logodnă
Află-i preferințele în materie de inele
 Unele domnișoare preferă inele masive, altele acceptă un design mai simplu. Sunt domnișoare care au alergie la anumite metale, iar acest lucru este important să îl știi atunci când te decizi să cumperi inelul. Vezi care sunt preferințele partenerei tale și mergi cu încredere la magazinul cu bijuterii.
 
Mărimea inelului
Mărimea inelului este cea care dă mari bătăi de cap domnilor. O poți afla luând cu tine un inel din colecția de bijuterii a iubitei tale și în funcție de dimensiunea acestuia să cumperi bijuteria pentru logodnă. Trebuie să fii discret fără ca iubita ta să observe absența inelului pe care îl are deja. Sau, poți avea niște complici care pot afla dimensiunile direct de la sursă!
 
Inel creat pe comandă
Pentru mai multă originalitate unii domni apelează la serviciile unui giuvaergiu pentru a crea un inel exclusivist, cu un design unic. Imaginația poate fi exploatată cu multă generozitate. Chiar dacă prețul este mai mare decât în magazinele de profil, inelul creat pe comandă e o dovadă de originalitate.
 
Special pentru domnii ce vor să îşi surprindă iubitele cu un inel unic de logodnă, am creat o listă cu magazine unde puteţi găsi bijuteria de vis!
1. Aureola
2. Svarowski (Shopping MallDova)
3. Tous
4. Paradis
5. Parada de Aur ( magazinul Gemeni)
6. Giuvaier
7. Fleur De Lis
8. Aurum
9. Charlotte Jewlry
10. Korloff
11. Brasco
12. Gold Reserve
13. Imperial Magnat
 
Noi îţi suntem alături să te ghidăm în alegerea unui inel de nerefuzat!Noi îţi suntem alături să te ghidăm în alegerea unui inel de nerefuzat!