Cinci indicii că te vrea de soţie

 Sunteţi deja de ceva timp împreună, vă completaţi şi vă înţelegeţi de minune. 

Îţi este bine alături de iubitul tău, iar dorinţa de a oficializa relaţia trebuie să vină nu doar din partea ta, dar şi a lui.

Noi am descoperit cinci indicii ce îţi sugerează că te-ar vrea de soţie.

 

 

 

Majoritatea acţiunilor se rezumă la voi doi

Te vede în planurile lui de viitor, îţi împărtăşeşte aspiraţiile şi gândurile, un lucru mai rar întâlnit în rândul bărbaţilor. Aceştia nu prea iubesc să îşi deschidă sufletul în faţa cuiva, iar dacă tu eşti acel om fii sigură că intenţia lui e mai mult decât să îi fii iubită.


 

Îţi este alături în momentele dificile

Doi oameni când se căsătoresc sunt alături la bine şi la greu. Dacă iubitul tău îţi este lângă tine în clipele mai delicate pe care le ai, e un semnal că vrea o relaţie bazată pe sinceritate, suport, consiliere şi dragoste.


 

Ar prefera să vă mutaţi împreună 

Dacă te întreabă cum ţi-ar plăcea să amenajaţi un interior, care sunt culorile tale preferate sau stilul pe care îl vezi potrivit pentru o locuinţă în care aţi trăi voi doi, e un indiciu că relaţia avansează spre noi trepte. Când un bărbat vrea să împărtăşească spaţiul personal cu tine e un gând bun pentru voi doi.


 

Spune că ar inteţiona să te ceară în căsătorie

Ştim, sună ca o frază-plan, însă domnii nu fac glume pe seama lucrurilor pe care nu le vor în viaţa lor. Dacă ai auzit asemenea afirmaţii, intenţiile lui sunt serioase. Ba mai mult, dacă aţi atins subiectul copiilor, de exemplu, şi îţi spune că ar dori să aveţi împreună unul sau mai mulţi, la fel e un indicator ce dă speranţe clare de căsătorie.


 

Te prezintă tuturor 

Eşti alături de el la evenimente importante din viaţa acestuia şi a familiei sale, mergeţi împreună peste tot, în călătorii, petreceri private sau alte locuri. Îi este bine cu tine şi ar dori ca relaţia voastră să ajungă la o altă etapă, cum ar fi, nunta.


Fii la curent cu mai multe subiecte legate de viaţa de cuplu pentru a o inspira pe a voastră! 

Urmăreşte-ne pe Facebook  @Cereri in casatorie, Instagram @cereri_in_casatorie_ sau scrie-ne pe mail, casatorestetecumine@gmail.com ce teme te-ar interesa să abordăm pentru voi doi.





Назад Вперед
Наверх
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.