Povestea din spatele cererilor în căsătorie!

În urmă cu trei ani mă aventuram într-o poveste frumoasă, cea de coordonator de cereri în căsătorie.

Recunosc, eram plină de entuziasm și mi-am descoperit o pasiune de care m-am atașat cu toată ființa. Să organizezi un asemenea moment implică multe detalii importante pentru ca totul să fie așa cum am plănuit. E de-a dreptul chirurgicală misiunea pe care o am și nu exagerez!

 

 

 

Dacă în alte țări acest serviciu are deja tradiții bine înrădăcinate, la noi e la început de drum. Să fiu sinceră, mă consider oarecum un „dealer oficial” a serviciului de cereri în căsătorie în Republica Moldova.


 

Idei noi, originalitate, fără a copia din varii surse scenarii pentru cereri, atenție maximă la detaliile oferite de client, distribuirea sarcinilor și coordonarea la minut a fiecărei acțiuni a cererii, acestea sunt litere de lege în munca mea. Nu uit de discreție, transparență și confidențialitate.

 

 

Am fost „botezată” cu tot felul de nume bizare în telefoanele domnilor care au solicitate serviciile echipei mele! Fără bănuieli și acte gelozie din partea aleselor sunt misiuni sensibile pe care domnii trebuie să le gestioneze cu acuratețe!


E cam complicat atunci când telefonez clientul pentru a fixa unele detalii, iar el în momentul respectiv e alături de iubita lui!


 

În ziua cererii în căsătorie am mari emoții, mereu am grijă să fie totul perfect, fără abateri de la scenarii. Îmi fac apariția doar dacă viitoarea mireasă spune „Da”!

Sunt fete care mă cunosc de pe rețelele de socializare și rămân plăcut surprinse când mă văd. 

Chiar dacă până la varianta finală a scenariului s-au perindat zeci de idei, mereu rezultatul este cel mai bun.


 Optez pentru transparență, originalite, idei care să surprindă la propriu doamna sau domnișoara care va fi cerută de soție.


 

Le sunt recunoscătoare tuturor clienților mei care au avut încredere în flerul și intuiția mea, iar povestea cererilor în căsătorie continuă!


 

 

Iubiți-vă!



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.